Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Beats презентували ексклюзивну колекцію навушників

Beats презентували ексклюзивну колекцію навушників

Компанія Beats by Dre, що вже кілька років належить Apple, спільно з люксовим японським брендом одягу Sacai запустили у виробництво нову колекцію навушників BeatsX. Від звичайної моделі ексклюзив відрізняється наявністю низки різнобарвних декоративних бусин на проводах.

Beats презентували ексклюзивну колекцію навушниківЩо цікаво, у плани корпорації входить продаж новинки лише у паризькому флагманському магазині Apple Store. Початок продажів планується на сьогодні, 4 березня 2019 року. А от про наявність чи продаж в інших магазинах або на платформі сайту жодної інформації представники бренду не надають.  

«Beats by Dr. Dre і бренд Sacai випустили спільний оригінальний продукт, який підкреслює унікальний стиль і індивідуальність. Sacai — японський інноваційний лейбл, що вдало поєднує в собі концептуальний дизайн і функціональну корисність. Завдяки йому ми змогли знайти баланс між технологіями і модою. Нові навушники BeatsX створені для того, щоб дозволити слухачам втілювати в життя найсміливіші творчі ідеї, потенціал і індивідуальність».

Beats презентували ексклюзивну колекцію навушниківНавушники з нової колекції презентовані у трьох кольорах: сріблясто-червоному, білому і чорному. У комплект моделей BeatsX + Sacai входить брендовий чохол з логотипом Sacai. Ціна лімітованої серії бездротових сягає близько 200 доларів США, що вище за вартість звичайних.