Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Чого чекати від 2019-го? Нові iPad наближаються!

Чого чекати від 2019-го? Нові iPad наближаються!

      Китайський інформативний онлайн-ресурс China Times, нещодавно опублікував інформацію щодо майбутнього оновлення лінійки фірмових планшетів від Apple. Зміни плануються на наступний 2019-й рік та торкнуться iPad mini та iPad. Остання версія iPad mini була випущена у 2015 році.

   Передбачається, що користувачі побачать довгоочікуване оновлення моделі iPad mini та iPad початкового рівня абсолютно іншому форм-факторі. Подейкують, що масове виробництво iPad mini 5-го покоління має розпочатися до кінця грудня 2018-го року, а його офіційна презентація відбудеться на початку 2019 року. Точна інформація про зміни в майбутньому планшеті поки відсутня, тому не зрозуміло чого саме чекати від творців з Купертіно. За даними аналітика Мінг-Чі Куо, iPad mini 5 обов'язково отримає бюджетну версію дисплею і оновлену версію процесору. 

    На зміну 9,7-дюймовому iPad прийде версія на 10-дюймів. Його масове виробництво повинне початись у 2019 році, а презентація відбудеться в другій половині року. Ресурс China Times повідомляє, що ціна нових iPad не буде сильно відрізнятися від поточної моделі і він як і зараз буде пристроєм для початкового рівня користування.


Чого чекати від 2019-го? Нові iPad наближаються!