Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Що цікавого в діджітал просторі?

Що цікавого в діджітал просторі?

Ну що ж, лише середина тижня, а нам вже є що вам розповісти. Адже світ технологій не спить, і навіть не дрімає. Новин багато, і ми охоче бажаємо з вами ними поділитись. Тому, коротко про головне!

— Це що, літаючий iPhone? Перше що приходить на думку, коли бачиш новий мікродрон для селфі. AirSelfie 2 — ідеальний пристрій, для ідеального селфі.

Камера, селфі-палиця, штатив? Ні-ні-ні, усе це звичайно круто, проте навіть ці гаджети не зможуть захопити все бажане в один кадр. А на що здатен цей крихітний дрон? Та на все. Він зробить вам не просто фото з особами, а захопить панораму та загальний вигляд всього кадру.

AirSelfie 2 — як літаючий штатив, який поміщається в долоню. Що правда, літає такий пристрій не далеко, та не довго, проте має міцні закриті гвинти, та компактні розміри.

Що цікавого в діджітал просторі?

— Ні для кого не секрет, що протягом останніх трьох років, «яблучна» компанія активно додає у свої пристрої роз’єми USB Type-C. Наразі такий роз’єм вже використовують ноутбуки та комп’ютери Mac, а також iPad Pro. Та вже зовсім скоро USB-C може з’явитись і в iPhone.

Здається, але нова iOS 13 має від нас секретики. Знайдено докази, що з новим iPhone XI у комплекті йтиме провід Lightning/USB-C. Скоріш за все це зроблять для нового потужного заряду.

Зазвичай у режимі відновлення iOS на екрані пристрою з’являється значок iTunes та зображався кабель Lightning. А от у першій бета-версії iOS 13, з’явилось відображення USB Type-C та MacBook.

Що цікавого в діджітал просторі?

— Нове покоління фітенес-трекерів Xiaomi офіційно представлено. Mi Band 4 — новий, більший, а головне кольоровий дисплей, якого раніше не було в жодного з його попередників. Стійке до подряпин 2,5 D скло захищає даний пристрій від негативного зовнішнього впливу. Гіроскоп, мікрофон, та NFC-модуль — для платежів через Mi Pay.

З таким годинником ви можете занурюватись на глибину до 50 метрів. Також він оснащений датчиком відстежування серцевих скорочень та навіть розпізнавання різних типів плавання. Підтримує гаджет і голосові команди, за допомогою яких ви можете поставити таймер, призначити час тренування, або одразу з годинника відповідати на дзвінки. 

Що цікавого в діджітал просторі?Наступного разу, обіцяємо ще більшу порцію крутих новин з діджитал простору, порад та лайфхаків. Вдалого продовження тижня, Ябко Друзі!