Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Дайджест новин за тиждень від Ябко

Дайджест новин за тиждень від Ябко

Останній тиждень весни пройшов у очікуванні новин про WWDC 2019, Huawei, та приніс нам випуск новенького iPod. Команда Ябко пильно слідкує за усіма новинами digital простору і активно ділиться з вами, любі Ябко Друзі.

Дайджест новин за тиждень від ЯбкоЧашка кави, заряджений на всі 100% iPhone та гарний настрій — максимальна продуктивність забезпечена. Фірмовий месенджер iMessage пропонує можливості які достойні уваги, та мало хто про них знає. Спробуємо разом спробувати щось новеньке та піднятись на новий рівень у користуванні технікою Apple.

Дайджест новин за тиждень від Ябко

Давно мріяли про безпровідні навушники Apple AirPods та нарешті зважились їх придбати? Вірне рішення на всі 100%. Фірмові навушники AirPods від Apple стали популярними завдяки максимальній зручності та відсутності шнурів. А щоб процес користування ними був максимально простим та приємним — ми підготували для вас кілька корисних порад.

Дайджест новин за тиждень від Ябко

Літня конференція розробників WWDC 2019 відбудеться з 3 по 7 червня у MCEnery Convention Center розташованому у Сан-Хосе. Основна частина виступів запланована 3 червня, де корпорація Apple теж представить свої досягнення та новинки програмних й апаратних продуктів. Що нас чекає? Пропонуємо розглянути найпопулярніші чутки та інсайдерську інформацію.

Дайджест новин за тиждень від ЯбкоНаступного тижня обіцяємо ще більшу порцію крутих новин з діджитал простору, порад та лайфхаків. Сонячних та позитивних вихідних, Ябко Друзі!