Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Дожити до… розетки. Продовжуємо "життя" iPhone

Дожити до… розетки. Продовжуємо "життя" iPhone

Рівень заряду смартфонів, на жаль, не дорівнює нескінченності. І в кінці активного дня, ми можемо залишитись без зв’язку та (о, ні!) Instagram Stories. Аби уникнути такої неприємності, Ябко підготувало для вас кілька лайфхаків.

Отож, розпочнімо з того ЧИМ найкраще заряджати ваш айфон:

— Користуйтесь лише сертифікованими зарядними пристроями з поміткою MFI (Made For iPhone) або ж виробництва Apple. Якісний пристрій вбереже вас від різких перепадів напруги та оптимально швидко зарядить смартфон.

Безпровідна зарядка стала доступною після виходу iPhone 8 та 8 Plus (і звісно наступних поколінь з скляними задніми панелями). Такий спосіб підійде тим, хто втомився від кабелів. Прийшов — поклав — пішов. Бренди Baseus, Satechi, Momax випустили декілька варіантів на будь-який смак та гаманець.

— Чохол-акумулятор Apple Smart Battery Case, вдалий вибір для тих хто цінує практичність та портативність. Найновіші моделі фірмового чохла-павербанка від Apple підтримують безпровідну зарядку, та мають оновлений дизайн, що став ще зручнішим.

— В дорогу рекомендуємо взяти PowerBank. Доступна місткість від 1000 до 20000 мАг, а можна знайти і більше. Гаджет виручить навіть у найнепередбачуваніших ситуаціях. Найчастіше користувачі обирають Xiaomi PowerBank у Ябко за оптимальною ціною.

Дожити до… розетки. Продовжуємо "життя" iPhone

А зараз розберемось ЯК найкраще заряджати та заощаджувати заряд iPhone:

— Для максимально швидкої підзарядки, iPhone варто перевести у режим “У літаку” (Авіарежим). Завдяки цьому одразу вимкнуться модулі зв’язку, які можна вважати найбільш енергозатратними.

— Спеціалісти рекомендують підзаряджати iPhone кілька разів протягом дня, аби уникнути повного виснаження акумулятора.

— Акумулятор iPhone “подякує” вам за зниження яскравості або увімкнення автоматичного режиму підсвітки. Вимкнення Bluetooth, Wi-Fi або повний перехід до режиму “У літаку” теж заощадить вам 10-15% заряду.

— Не варто користуватись дешевими зарядними пристроями, блоками живлення або ж підключатись до незнайомих електромереж. Напруга у незнайомих мережах (особливо закордоном) може виявитись нестабільною. Через це можна пошкодити не лише зарядний пристрій, а й контролер живлення iPhone.

Компанія Apple багато уваги приділяє якості не лише смартфонів, а й фірмових аксесуарів. Тому за звичних умов користування та підзарядки акумулятор оптимально функціонуватиме довго-довго :)