Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Forerunner 945 — лише копія Forerunner 935, чи неповторний оригінал?

Forerunner 945 — лише копія Forerunner 935, чи неповторний оригінал?


Між спортсменами з усього світу годинники Garmin користуються величезною популярністю. Інтелектуальні годинники Garmin є лідерами серед конкурентів. Моделі таких годинників дуже прості у використанні, компактного розміру та мають легку вагу. Такий гаджет дає вам розгорнуті дані тренувань.

 

Одними з популярних моделей годинників є GARMIN Forerunner 935 та GARMIN Forerunner 945. Проте, яка між ними різниця, адже вони як брат та сестра? Ну що ж, давайте детально розберемось в цьому.

Forerunner 945 — лише копія Forerunner 935, чи неповторний оригінал?

Forerunner 935 — вважається одним із найкращих GPS-годинників для тріатлону та бігу. Модель була випущена близько двох років тому. Якщо добре замислитись, то це майже той самий Fenix 5, проте з пластиковим корпусом та з силіконовим ремінцем, що й робить його дешевшим. Звичайно, світ технологій не стоїть на місці, а тому, аби не поступатись конкурентам було просто необхідно випустити Forerunner 945. У новій версії стало ще більше різних датчиків, функцій та інструментів для відстежування ваших активностей.

 

Нумо розглянемо ці дві моделі ще детальніше та порівняємо їхні можливості. Якщо глянути на зовнішній вигляд цих годинників, то відмінності практично непомітні. Габаритна різниця між ними зовсім мінімальна, щодо ваги, то Forerunner 945 важчий від свого попередника лише на 1 гр. Що справді помітно неозброєним оком, то це використання для захисту екрану скла Corning Gorilla Glass DX.

 

Ну все, із зовнішнім виглядом усе зрозуміло, тепер покопаємся в «органах» цих диво годинників. Адже саме там знаходяться усі відмінності. Новинка, до прикладу, отримала новий GPS-чіп Sony, більше вбудованої пам’яті та ще багато різних апаратних оновлень. Якщо вдуматись, то це абсолютно інший годинник, проте в тому ж корпусі.

Forerunner 945 — лише копія Forerunner 935, чи неповторний оригінал?

Музика

Справжньою знахідкою для меломанів стане те, що Forerunner 945 зберігає у своїй пам’яті до 1000 пісень. Ви можете під'єднати до нього Bluetooth-навушники та слухати музику де завгодно, найголовніше те, що телефон для цього вам зовсім не потрібний. Годинник підтримує деякі сервіси, такі як: Deezer, Spotify і iHeartRadio.

 

Garmin Pay

Цього року актуальною та дуже популярною функцією є безконтактні платежі. Forerunner 935 на жаль, не може похизуватись таким дивом, а от його наступник вже укомплектувався чіпом NFC, що дає змогу розраховуватись безконтактно, а також підтримувати такі кредитні картки, як Visa та Mastercard.

Forerunner 945 — лише копія Forerunner 935, чи неповторний оригінал?

Навігація

Garmin Forerunner 945 оснащений кольоровими маршрутизованими картами, які вже попередньо завантажені. Вони знадобляться вам, аби визначити місце розташування або прокласти маршрут із повернення в початкову точку. Щоб забезпечити більш точне визначення місцеперебування, можна додати Galileo до комбінації GPS / ГЛОНАСС.

 

Пульсоксиметр

Завдяки новому датчику Pulse Ox, годинник буде максимально точно оцінювати якість вашого сну, адже здатний контролювати насичення киснем крові не лише в денний, а й в нічний час.

 

Load Focus (Фокус тренувального навантаження)

Новою функцією є Load Focus — вона сортує історію тренувань за різними категоріями, беручи до уваги інтенсивність та структуру тренування.

Forerunner 945 — лише копія Forerunner 935, чи неповторний оригінал?

Навіть не дивлячись на велику кількість нових потужних функцій, час автономної роботи майже не змінився. Обидва годинники можуть працювати в режимі SmartWatch до 2-х тижнів без зарядки, близько 10 годин в режимі GPS з використанням музики та до 36 годин в режимі GPS без музики.

 

Чи варто змінювати Forerunner 935 на новішу модель? Звичайно, так! Безконтактні платежі, музика та безліч нових функцій, які відстежують показники вашого організму. Вважаємо, ці показники є вагомою причиною, аби придбати Forerunner 945. Здійсніть покупку в Ябко та насолоджуйтесь нею довгі роки.