Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Де вигідно купити iPhone 8 Plus у Вінниці?

Де вигідно купити iPhone 8 Plus у Вінниці?

Ви вирішили потішити себе чи свою половинку та купити iPhone 8 Plus у Вінниці? Чудовий вибір! А якщо ви хвилюєтесь чи дійсно ця модель вартує вашої уваги та своєї ціни — то ловіть топ причин чому варто купити новий iPhone 8 Plus у Ябко Вінниця.

Оригінальний iPhone 8 Plus здивує вас не просто великим екраном, а й великими можливостями. Апаратна частина пристрою може потішити новим процесором А11, що на 25% потужніший за попередню версію А10.

iPhone 8 Plus купити Вінниця

Доповнена реальність. Спробувати таку незвичну функцію вам дозволить новий айфон 8 плюс, а точніше його потужний процесор, що без зайвих зусиль підтримує технологію AR-kit та робить і без того чітку графіку, ще крутішою та яскравішою.

iPhone 8 Plus у місті Вінниця користується особливою популярністю. Адже така яскрава, а точніше кажучи, “блискуча” новинка одразу привертає погляд. Оновлений корпус — ось воно що! Задня панель з гартованого скла так і сяє. А ще навіває нам легкі ностальгічні відчуття за епохою iPhone 4 та 4s.

Безпровідна зарядка за стандартом Qi — це ще один козир, що тримав у рукаві оригінальний iPhone 8 Plus у Ябко Вінниця. Така унікальна фішка реалізована завдяки скляному корпусу. І відтепер ви можете ввійти до кола тих щасливчиків, які можуть скористатись станціями безпровідної зарядки в аеропортах, готелях та закладах громадського харчування. Ви на крок ближче до майбутнього!