Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Гучні оновлення AirPods та аксесуарів у ЯБКО

Гучні оновлення AirPods та аксесуарів у ЯБКО


Поки ми усі в передчутті виходу другого покоління AirPods — бездротових навушників від Apple, які скоріш за все матимуть кейс з підтримкою безпровідної зарядки та індикатор заряду на передній панелі, а також голосове керування Siri. Хочеться нагадати, що на сайті ЯБКО прямо зараз можна придбати AirPods та додаткові аксесуари до них. За прямим посиланням, ви також можете знайти детальну характеристику та опис цих чудових навушників. Якщо, при загадкових обставинах ви втратили один з навушників, то хвилюватись зовсім не потрібно, адже у нас ви можете придбати окремо лівий або правий навушник.

Гучні оновлення AirPods та аксесуарів у ЯБКО

Зовнішній вигляд такої гарнітури прекрасний. Неодмінно потрібно взяти до уваги те, що йдуть вони у комплекті зі спеціальним чохлом. Який не лише захищає їх від пошкоджень, а ще й оберігає від втрати однієї з половинок під час перевезення. Ви можете бути впевнені в надійному зберіганні, адже закривається він на міцний магніт. Також цей чохол являється док станцією для навушників. AirPods можна сміливо вважати одним із сучасних досягнень. Вони гармонійно поєднують у собі легкість та комфорт безпровідного зв'язку.

Гучні оновлення AirPods та аксесуарів у ЯБКОТакож у нас є великий вибір силіконових чохлів, які ідеально підходять для захисного кейсу AirPods. Силікон щільно прилягає до корпусу, чим забезпечує надійний захист від подряпин та падіння. Такий чохол збереже зовнішній вигляд вашої гарнітури якнайдовше у відмінному стані. Зручний та комфортний у використанні настільки, що його наявність майже невідчутна. Також плюсом такого силіконового захисту є те, що ви можете вибрати колір який буде доповнювати ваш стиль та настрій. Загалом AirPods та кейс до них наразі випущені лише у білому кольорі.