Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Гарні новини: Відкриття ЯБКО Чернівці!

Гарні новини: Відкриття ЯБКО Чернівці!

Природа відкриває свої двері для весни, а Ябко відкриває двері нового магазину у Чернівцях для відвідувачів. Ми створили кофортний шоу-рум у центральній частині міста, щоб забезпечити максимальну зручність та бути ще ближчими до Вас. Отож, 9 березня 2019 року почав роботу магазин Ябко Чернівці за адресою Ольги Кобилянської, 8.

Гарні новини: Відкриття ЯБКО Чернівці!

Новий магазин Ябко у місті Чернівці — це унікальний простір де ви зможете проникнутись філософією бренду зі світовим іменем, відчути себе на крок ближче до новинок техніки Apple. Продукція від Apple — це не просто досконалі та продумані до деталей рішення, що завойовують серця користувачів і фанатів з першого погляду, це також круті тренди, які переймають безліч компаній, що вже довго на світовій арені техніки.

Гарні новини: Відкриття ЯБКО Чернівці!

Що обрати для знайомства з яблучним брендом? Магазин техніки Apple у Чернівцях — Ябко пропонує асортимент оригінальної продукції за найкращою ціною, який задовільнить навіть найвибагливіших критиків та гостей. Асортимент багатий усіма трендовими моделями починаючи від б/у iPhone 6s і до нового iPhone XS Max, а також у нас найширший вибір MacBook Air та MacBook Pro з гарантією від виробника. Професіонали своєї справи, привітні продавці-консультанти залюбки порадять гаджет згідно ваших потреб та побажань, разом зможете протестувати й оглянути техніку і підібрати до неї аксесуари. 

Гарні новини: Відкриття ЯБКО Чернівці!

Шукаєте де купити iPhone або оригінальний iPad — рекомендуємо Ябко. Підберемо вам й оригінальні аксесуари Apple, а консультанти порадять, як дешево купити Macbook. Apple — це ЯБКО!