Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Інноваційна лінійка продуктів Apple, оновлений DualSense та Starlink від Ілона Маска

Інноваційна лінійка продуктів Apple, оновлений DualSense та Starlink від Ілона Маска

Карантинна ситуація перекреслила не тільки плани середньостатистичних користувачів, а й грандіозні заходи команди Apple, Sony та SpaceX. Нещодавно інсайдери опублікували передбачувані дати релізу iPhone 12, iPad (2020) й Apple Watch. У соціальних мережах з’явилися фото "нутрощів" продуктивного DualSense. Офіційний онлайн-ресурс Speedtest опублікував дані тестування супутникового сигналу від Ілона Маска.


Коли очікувати на iPhone 12, iPad (2020) і Apple Watch?

Кризова ситуація у всьому світу змусила компанію Apple перенести презентацію сучасних оновлених яблучних гаджетів.


Популярний інсайдер Джон Проссер припустив, коли відбудеться традиційна осіння конференція команди Apple, опублікувавши детальний графік на своїй сторінці в соціальній мережі:


Apple Watch та iPad (2020) — 7 вересня;

Перша презентація iPhone 12 — 12 жовтня;

Можливість оформити попереднє замовлення на iPhone 12 — 12 жовтня;

Перша доставка продуктивного iPhone 12 — 19 жовтня.


Джон Проссер додав, що масштабної презентації Apple Watch та iPad (2020) не буде, а оновлені гаджети надійдуть в продаж на початку осіннього періоду без зайвих оголошень.


Заплутана історія з професійним варіантом iPhone 12. Швидше за все найпродуктивніший смартфон Apple презентируют на тій же вересневій конференції, а в продаж відправлять тільки в кінці осені.


Інноваційна лінійка продуктів Apple, оновлений DualSense та Starlink від Ілона Маска



Оновлений DualSense: що змінилося?

Прес-реліз оновленого ігрового елемента управління запланований на глибокий осінньо-зимовий період, але "обрані" технічні фахівці й геймери отримали можливість протестувати оригінальний DualSense.


Якийсь загадковий користувач (Galaxyrain666) поділився результатами огляду Dual Sense на сторінці в Twitter, стверджуючи, що елемент керування для PlayStation 5 оснастили потужним акумулятором (1560 мАг).


Хороший крок вперед, якщо враховувати, що контролер для PlayStation 4 може похвалитися вбудованим акумулятором на 1000 мАг, надаючи геймеру 4-6 годин бездротової гри. Представлений показник повинен помітно зрости, враховуючи загальне збільшення місткості ключового елемента управління.



Швидкість Інтернету від Ілона Маска: яка реальна цифра?

На початку літнього періоду команда SpaceX почала приймати заявки на підключення до супутникової всесвітньої павутини Starlink. Ілон Маск стверджував, що новий продукт забезпечує швидкість до 1 Гбіт/с, враховуючи затримку 25-35 мілісекунд.


Нещодавно в Інтернеті з’явилися скріншоти першого тестування супутникового з’єднання від Ілона Маска, і результати поки не досягли зазначеного показника. Онлайн-платформа Speedtest надала такі дані:


Мінімальний час затримки — 21 мілісекунда;

Середній показник затримки — від 30 до 40 мілісекунд;

Найгірший результат тестування — затримка 91 мілісекунда;

Максимальна швидкість завантаження — 45.9 Мбіт/с;

Максимальна швидкість відвантаження — 10.1 Мбіт/с.


Інноваційна лінійка продуктів Apple, оновлений DualSense та Starlink від Ілона Маска


Представлену статистику вважають середньою на ринку традиційного Інтернет-зв’язку. Важливо відзначити, що команда Ілона Маска працює над закритим тестуванням бета-версії.


Реальна цифра ретрансляторів, виведених на орбітальну зону, поки також не досягла заявленої кількості.


Нагадаємо, що раніше користувачі опублікували знімки антен, які будуть використовуватися для підключення до мережевого сигналу Starlink. Також з’явилися фото химерних роутерів, заточених в незвичайні "коробки".


Офіційну дату глобального запуску мережі Starlink ніхто не називав, а зараз протестувати інноваційне з’єднання можуть тільки жителі північної частини США, а також південного боку Канади.