Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Інсайдерські джерела стверджують, що команда Apple скоро презентує AirTags у 2-х розмірних варіантах

Інсайдерські джерела стверджують, що команда Apple скоро презентує AirTags у 2-х розмірних варіантах

Ходять чутки, що Bluetooth-пристрій відстежування AirTags від команди Apple може з’явитися вже незабаром і буде доступний у 2-х розмірних варіантах. Таку інформацію можна знайти в останньому пості в Twitter від надійного технічного інсайдера L0vetodream.


Хто?

Використовуючи типовий загадковий стиль, користувач сьогодні вранці першим написав у Twitter, що «великий» і «маленький» уже «скоро з’явиться», але конкретно не повідомив, що він мав на увазі. Однак через годину за цим постом з’явився наступний твіт «tag TAG», що передбачає відсилання до майбутнього пристрою Apple для відстежування Tile-like у 2-х розмірних варіантах.


Ось він перший раз, коли професійні користувачі зіткнулися з припущенням, що AirTags отримають не один стандартний розмір. Поки не зовсім ясно, для чого можна буде використовувати обидва пристрої, але варто відзначити, що користувач L0vetodream в минулому давав дуже точні підказки щодо майбутніх продуктів Apple.


Інсайдерські джерела стверджують, що команда Apple скоро презентує AirTags у 2-х розмірних варіантах


Для чого?

Вважають, що пристрої відстежування від Apple призначені для кріплення до повсякденних елементів одягу й аксесуарів — ключів і гаманців, наприклад, — щоб відстежувати їх за допомогою програми Find My.


На основі зображень, знайдених у внутрішній збірці iOS 13, AirTags — це маленька кругла біла мітка з логотипом Apple на передній панелі. Швидше за все, вони будуть кріпитися до предметів за допомогою клею або додаткової точки кріплення, наприклад, допоміжного кільця, тому користувачі отримають кілька альтернативних способів використання AirTags з різними повсякденними предметами.


Джон Проссер, у якого неоднозначна репутація щодо Apple, минулого місяця поділився рендерами, які, за його словами, засновані на реальному дизайні AirPods. Вони являють собою плоский білий диск без логотипа на лицьовій стороні та срібну основу з логотипом Apple. Він також зазначив, що AirTags будуть «трохи більшими, ніж кришка від пляшки».


Також ходять чутки, що AirTags отримають змінну батарею, швидше за все CR2032, хоча сторонні інформаційні джерела припускають, що у них буде акумулятор, який можна заряджати від недавно представленого зарядного пристрою MagSafe. Оскільки з цього приводу ходять суперечливі чутки, це може свідчити про те, що команда Apple дійсно тестує кілька прототипів AirTags різних розмірів.


AirTags, за чутками, буде більш точний, ніж звичайний Bluetooth-трекер, наприклад, Tile, тому що він, як кажуть, використовує технологію Ultra Wideband, яка в основному пропонує досить точне позиціювання в приміщенні. Аналітик Apple Мінг-Чі Куо вважає, що використання надширокополосного чипа в AirTags «покращить користувацький досвід додатків iOS для пошуку, а також використання доповненої реальності (AR), пропонуючи функції вимірювання на близькій відстані».


Інсайдерські джерела стверджують, що команда Apple скоро презентує AirTags у 2-х розмірних варіантах


Коли?

Залишається ще багато невідомих деталей про AirTags, тому, можливо, доведеться дочекатися презентації, щоб дізнатися про пристрій трохи більше. Кажуть, що команда Apple планує провести 3-й осінній захід 17 листопада, який, спираючись на Інтернет-дані, буде зосереджено на Apple Silicon Mac, і додатково може відбутися дебют пристроїв AirTags. Найкращу підтримку даного гаджету отримає iPhone 12, iPhone 12 Pro.