Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Цікаві факти та поради для користувачів PlayStation (Частина 2)

Цікаві факти та поради для користувачів PlayStation (Частина 2)


Привіт-привіт! Як вам, ЯбкоДрузі, перша частина наших цікавих фактів про улюблену консоль ігроманів PlayStation? Знайшли щось корисне та цікаве саме для себе? Команда Ябко пропонує перейти до другої частини фактів та особливостей якими наділена ігрова система від Sony. Спробуйте налаштувати пристрій “під себе” і насолоджуйтесь процесом користування на всі 100%


— Полювання за призами


А ви знали, яким чином система визначає рідкісність трофею? Ексклюзивність призу залежить від кількості користувачів, що отримали його.


Трофей належить 5% гравців — ексклюзив;

Трофей належить 5-15% гравців — вкрай рідкісний;

Трофей належить 15-50% гравців — рідкісний;

Трофей належить 50% гравців — звичайний.


Якщо ж вам ніяк не вдається отримати один з складних призів — скористайтесь функцією “Пошук в Інтернеті”. Браузер PS4 виконає ваш запит і знайде  короткі “гайди” або ж відео на YouTube. Буквально за мить ви можете повернутись назад до гри завдяки швидкому перемиканню між додатками.


Цікаві факти та поради для користувачів PlayStation (Частина 2)


— Поговори зі мною..


Мало хто знає, що для системи PS4 можна придумати і задати цікаве ім’я і навіть “поговорити” з сонькоюУ меню [Система] є все, що для цього потрібно. Ім’я можна задати у розділі “Інформація про систему”. Активація голосових команд — вам у розділ [Налаштування режиму керування голосом].


Скажіть у мікрофон, що підключений до системи, слово “PlayStation” і виконайте кілька коротких інструкцій, щоб повноцінно керувати системою голосом.


Цікаві факти та поради для користувачів PlayStation (Частина 2)


— Не турбувати! Я граю..


У меню [Сповіщення] ви можете обрати перелік повідомлень від системи та ігор, що будуть з’являтись у вас на екрані. Доступна можливість вимкнути сповіщення під час перегляду відео.


Можливо налаштувати й сповіщення про те, що улюблені друзі з’явились у мережі PS Network. У пункті “Сповіщення про появу Друзів у мережівиберіть їх ID — і все готово.


Цікаві факти та поради для користувачів PlayStation (Частина 2)


— Режим спокою


Користувачі залишають безліч позитивних відгуків про меню [Вибрати функції, що доступні в режимі спокою] у розділі [Налаштування].


— Увімкніть параметр “Живлення з роз’ємів USB” і після закінчення гри підключіть DS4 до роз’єму USB на зарядку. Таким чином ви будете готові на всі 100% до наступних пригод.

— Однією з найпопулярніших опцій є “Збереження підключення до Інтернету”. Завдяки цій функції ви можете завантажувати дані з мережі, системні та ігрові оновлення, поки консоль спить.

— Параметр “Призупинити додаток” дозволяє перевести систему в режим сну і при цьому не завершувати роботу додатків. Коли повернетесь — зможете продовжити на тому ж місці де зупинились.


Цікаві факти та поради для користувачів PlayStation (Частина 2)


— Переваги основної PlayStation


Призначте свою консоль на роль основної, і отримайте кілька додаткових переваг. Щоб це втілити — виберіть пункт “Активувати систему як основну”  у розділі [Керування обліковим записом].


Тепер ви зможете автоматично завантажувати попередні замовлення та раніше здійснені покупки в PS Store, а також давати доступ до переваг своєї підписки іншим користувачам чий профіль встановлений на консолі. Доступна можливість керувати системою через дистанційне відтворення з іншого пристрою. Переведіть систему в режим спокою і можна приступати.


Цікаві факти та поради для користувачів PlayStation (Частина 2)


Магазин Ябко у наявності має широкий асортимент консолей PlayStation 4 Pro, PlayStation 4 Slim, контролерів DualShock 4, ігор та аксесуарів до PS4. Обирайте та замовляйте свою омріяну консоль на сайті або ж у магазинах мережі Ябко. Відкривайте нові межі віртуальної реальності та спробуйте ексклюзивні ігри одним з перших!