Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

iPhone 12 та подальшої долі акаунтів Epic Game в App Store

iPhone 12 та подальшої долі акаунтів Epic Game в App Store

Світ поступово оговтується після карантинних обмежувальних заходів, а яблучні прихильники жадають “дослідити” оновлений функціонал iPhone 12. І вони отримали таку змогу завдяки технічному спеціалістові Джону Проссеру, який виклав до мережі короткий відеоролик, на якому, ймовірно, зображений майбутній iPhone 12 Pro Max! 


І ще одна цікава новина для любителів віртуальних розваг! Нарешті відбувся “зсув” у справі команди Apple та компанії Epic Game, чиї акаунти пригрозили видалити з App Store за свідоме порушення умов договору співпраці. Отож...


Інноваційний iPhone 12 нарешті запрацював!

Як тільки широкому загалу стало відомо, що інноваційний iPhone 12 невдовзі з’явиться на світ, мережеві інформатори розпочали активне обговорення майбутніх функціональних “новинок” продуктивного смартфона Apple.


Основна дискусія вирувала навколо частоти оновлення основного екрана інноваційного iPhone 12. Остаточно розв’язати спірні питання вирішив технічний спеціаліст Джон Проссер, який продемонстрував “реальне” відео функціональності смартфона Apple 12-го покоління.


Сучасний iPhone 12: на що розраховувати?

Технічний аналітик підготував кілька скріншотів, що підтверджують наявність вбудованого сканера LiDAR, який вперше яблучні прихильники зустріли на планшетах iPad Pro, а також продемонстрував частоту оновлення основного дисплея 120 Гц.  Найприскіпливіші користувачі додатково отримали змогу переглянути коротке відео, на якому, ймовірно, представили прогресивний iPhone 12 Pro Max. 


iPhone 12 та подальшої долі акаунтів Epic Game в App Store


Функціональна частина операційної системи iOS також зазнала цікавих стандартизованих змін, що включають:

— Можливість добровільно перемикати дисплей між низькою та високою частотою оновлення функціонального дисплея;

— Додатковий список професійних ручних налаштувань для оновленої камери;

— Активація сканера глибини LiDAR, доступного поки лише для останнього модельного ряду iPad Pro.


Хто? Коли? Звідки?

Джон Проссер також додав, що представлену інформацію можна вважати правдивою, оскільки її надав відділ тестування Apple. Отже, якщо функціонал виявиться правдивим, як зазначає інсайдер, то зовсім скоро користувачі отримають збільшену виїмку під систему фронтальної камери, професійний сканер глибини LiDAR, можливість фільмувати з роздільною здатністю 4К, а також частоту оновлення 240 кадрів щосекунди. 


Завершення судової тяганини з Epic Game: який вердикт?

Нагадаємо, що раніше команда Apple вилучила з віртуального магазину App Store популярну гру Fortnite. Згодом компанія Epic Game звернулася до суду, на що американська корпорація відповіла розлюченою погрозою тотальним вилученням Unreal Engine з операційних систем iOS та MacOS.  Минулого тижня верховний суддя прийняв попереднє рішення, згідно з яким команді Apple заборонили вилучати будь-які акаунти Epic Game з App Store. Така ж сама ситуація склалася з ігровим движком Unreal Engine. 


Розчаруванням для команди Epic Game став той факт, що суддя не став наполягати на поверненні Fortnite до віртуальної крамниці Apple, аргументувавши таке рішення тим, що розробники самовільно порушили умови договору з американською корпорацією. 


iPhone 12 та подальшої долі акаунтів Epic Game в App Store


Нагадаємо, що Epic Game запровадили “тіньову” систему оплати покупок у своїй грі, яка не передбачає сплату 30%-комісійного збору Apple. Фінальне рішення мають винести наприкінці осені, але авторитетні джерела стверджують, що офіційної заяви щодо подальшої співпраці з Epic Game цьогоріч не буде.