Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

iPhone без подряпин: міф або реальність?

iPhone без подряпин: міф або реальність?

Уявіть собі iPhone, який не втрачає нового вигляду навіть після кількох років активного користування, а також не потребує додаткових захисних аксесуарів. Схоже на нездійсненну мрію? Та все ж надсучасний рівень захисту від зовнішніх пошкоджень цілком може стати реальністю. 

Розробники всесвітньо відомого бренду Apple зробили ще один крок назустріч довговічності та надійності фірмових смартфонів. Нещодавно представники бренду звернулись у Бюро Патентів для реєстрації нового винаходу — надміцного гнучкого дисплея для складних пристроїв, що має здатність самовідновлення. 

iPhone без подряпин: міф або реальність?

Також часто на просторах Інтернету можна зустріти інформацію про те, що спеціалісти з Купертіно планують використовувати у розробці дисплеїв для смартфонів надміцне алмазне покриття. Спеціальне діамантноподібне вуглецеве покриття для поверхонь та гартованого скла Gorilla Glass від Corning може не просто у кілька разів зміцнити корпус та дисплей смартфонів, а й вплинути на ринок загалом. 

Такий крок допоможе уникнути найчастіших несправностей, що пов’язані з падіннями, ударами, тріщинами або вигинами. А статистика та дані від аналітиків показують, що завдяки таким винаходам, ймовірність пошкодження Айфону буде нижчою у шість разів ніж того, що ви загубите смартфон або ж його викрадуть. Та чи дійсно надсучасне алмазне покриття дозволить зменшити кількість розбитих Apple iPhone і як це відобразиться на остаточній вартості — поки не відомо.