Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Чи здійснить революцію в своїй ціновій категорії новий iPhone SE 4?

Чи здійснить революцію в своїй ціновій категорії новий iPhone SE 4?

Apple має намір презентувати оновлений iPhone SE 4 на початку 2024 року, орієнтовна ціна якого стартуватиме з позначки в $500.

Серед значних оновлень новинки — камера на 48 мегапікселів замість стандартної 12-мегапіксельної, яку можна зустріти у попередніх моделях. Це може забезпечити пристрою звання кращого камерофону в своєму ціновому сегменті, за відгуками експертів з Китаю.

Чи здійснить революцію в своїй ціновій категорії новий iPhone SE 4?


Нова камера буде налаштована на зйомку з роздільною здатністю 24 Мп за замовчуванням, що дозволить фіксувати більше деталей на фото порівняно з 12-мегапіксельними камерами. Вона також пропонуватиме 2-кратне збільшення без втрати якості завдяки обрізці зображення.

У дизайнерському плані, майбутній iPhone SE 4 очікується з сучаснішим виглядом, відмовившись від рамок та невеликого 4,7-дюймового дисплея на користь 6,1-дюймового екрану з вирізом, що робить його схожим на iPhone 14. “Під капотом” гаджета знаходитиметься потужний чіп Apple A16 Bionic, який забезпечить високу продуктивність.

Хоча точна ціна iPhone SE 4 поки не оголошена, але, зважаючи на історію і позицію серії SE, вартість новинки не повинна перевищити $500. Для порівняння, поточний iPhone SE 3 при запуску у березні 2022 року коштував $429 за модель з 64 ГБ вбудованої пам'яті.