Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Ексклюзив до Китайського Нового Року від Apple

Ексклюзив до Китайського Нового Року від Apple

    Ексклюзивно до Китайського Нового Року корпорація Apple випустила бездротові навушники Beats Solo 3 в унікальному срібно-сірому дизайні, забарвлення своїми цікавими обрисами нагадує дракона.

    За задумом компанії - навушники, будуть доступні лише на ринку Китаю. Також гарячими пропозиціями для подарунків є iPhone XS Max, iPhone XR, Apple Watch і iPad Pro. В топ подарунків потрапили й продукти сторонніх виробників, як от принтер Lifeprint і кишенькова відеокамера DJI Osmo.

    Корпорація Apple давно взяла за традицію відзначати китайський Новий рік. За минулі кілька років компанія представила ексклюзивні продукти для азіатського ринку, як от варіант Apple Watch у червоному кольорі. Була й ексклюзивна акція, коли при покупці iMac чи MacBook у подарунок надавали навушники Beats. Та цього року такий хід був би слабкою ланкою у прагненні до підняття рівня продажів. (Хоча в сусідній Японії фанати Apple отримали одноденний святковий розпродаж)


Ексклюзив до Китайського Нового Року від Apple


      Цілком можливо, що таке рішення Тім Кук прийняв через масштабні проблеми корпорації на китайському ринку та так звану торгову війну між США та Китаєм. Спочатку рада директорів та представники Apple заперечували будь-які негаразди. Та невгамовні представники ЗМІ знайшли докази того, що не все гладко у стосунках між країнами і опублікували низку повідомлень про майбутній бойкот продуктів Apple в Азії.


    Чи зможе корпорація стабілізувати свої позиції на китайському ринку завдяки ексклюзивному підходу? Складно передбачити, тим паче, що пальму першості на азіатських платформах для продажу тримають “рідні” компанії, як от Huawei, Meizu, Xiaomi. Вони є своєрідними трендсеттерами та мають велику підтримку від правління Китаю. Тому можливий варіант, що правління допустить бойкот Apple задля збільшення вигоди місцевих корпорацій.