Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Як завантажити усі файли з iPhone в 2 кліки: iMazing?

Як завантажити усі файли з iPhone в 2 кліки: iMazing?


Давно роздумуєте над тим як швидко та безболісно переслати файли з ПК на iPhone, iPad, або ж навпаки? Зробити це насправді простіше-простого! На допомогу вам прийде — iMazing. З ним ви не лише можете з легкістю керувати файлами, а й використовувати свій iPod, iPad або iPhone як флешку. Змога імпортувати документи в мобільні додатки та навпаки, а найголовніше, що це відбуватиметься в обхід iTunes та iCloud. Підключення відбувається за допомогою USB або через Wi-Fi. Версія доступна як для Mac, так і для Windows.

 

Як же відбувається перенесення файлів? Дуже легко! Усе, що вам необхідно — вибрати теку або файли, які необхідно імпортувати та перетягнути їх на зображення підключеного пристрою. iMazing покаже список сумісних програм, вам потрібно буде лише вибрати куди будуть передані файли. Вуаля, усе готово!


Як завантажити усі файли з iPhone в 2 кліки: iMazing?


iMazing — найпростіше рішення для перенесення відеозаписів, фотографій та інших необхідних даних, з комп’ютера на мобільний пристрій та навпаки. Завдяки цій програмі все робиться максимально просто. Швидке переміщення музики та інших мультимедійних файлів. Також швидко можна імпортувати книги в iBooks у форматі PDF або ePub.

 

Керування файлами ще ніколи не було таким простим. Ви можете одним махом скопіювати всю інформацію зі свого старого iPhone на новий. Усе, що вам необхідно зробити — під'єднати до Mac одночасно два пристрої, далі обираємо всі необхідні вам дані та запускаємо процес.


Як завантажити усі файли з iPhone в 2 кліки: iMazing?


Якщо порівнювати з iTunes, то iMazing не перезаписує резервні копії, а зберігає кожен раз новий архів з даними. Також ви можете легко працювати із записами диктофону, нотатками та журналом викликів. Працюйте із задоволення з будь-якими типами файлів.

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ