Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Які Apple Watch купити у 2022 році?

Які Apple Watch купити у 2022 році?

Вереснева презентація Apple внесла значне різноманіття в модельний ряд Apple Watch, саме тому ми пропонуємо вашій увазі оновлену статтю з ключовими відмінностями між всіма доступними на цей день варіантами.

Які Епл Вотч краще купити у 2022 році

Флагманський смарт-годинник Apple Watch Ultra

Безумовна зірка 2022-го року, яка й отримала левову частку світла прожекторів на останній презентації бренду. Ця модель має всі передові функції восьмого покоління, а також ряд своїх особливостей. Зокрема це корпус 49 мм та підвищена витривалість, наприклад відповідність стандартам MIL-STD 810H і EN13319, останній означає, що Watch Ultra можна використовувати як аксесуар для дайвінгу.

Гаджет оснащено найбільшим та найяскравішим дисплеєм за всю історію Apple Watch — тепер вона досягає 2000 ніт. Для більш зручного користування з'явилась третя кнопка, яку можна налаштувати як кнопку швидкого виконання обраної вами функціями. Для навігації пристрій використовує двочастотний GPS, який поєднує як перевірену L1, так і більш сучасну частоту L5. Особливої уваги вартий режим низького споживання енергії, який може продовжити час автономної роботи майже вдвічі — з заявлених 36 до 60 годин.

Загалом AW Ultra виглядає як перша проба пера Apple в царині годинників для екстремалів. Важко сказати, як вони проявлять себе в специфічних умовах, особливо враховуючи, що такі конкуренти, як Garmin, роками напрацьовували всі фішки своїх гаджетів, щоб зробити їх максимально корисними. Але одне ми можемо сказати точно, Ultra пропонує нам ультимативний досвід користування Apple Watch.


Класичні Apple Watch Series 8

Представник нового покоління AW, якому, однак, п'єдестал цьогорічного флагмана не дістався через випуск Ultra. Так, в кількості наворотів і різноманітних фішок Apple Watch Series 8 дійсно програє своєму більшому родичу. Але корисний функціонал для рядового користувача між цими двома моделями є ідентичним.

Адже Ultra є доволі нішевим продуктом, і щоб повністю використати його потенціал треба бути справжнім екстремалом. Series 8 же являє собою більш класичний варіант розумного годинника від Купертіно, який має всі передові функції бренда і продається за помірнішу ціну, ніж Ultra.

Швидка зарядка, повноекранна клавіатура, відслідковування сну, покращені датчики, алгоритми та захист — все те, за що користувачі полюбили Apple Watch стало ще кращим в новому поколінні. Серед нових функцій хочемо виділити Crash Detection — інструмент, який здатен визначати потрапляння в ДТП і повідомляти екстрені служби, а також двокомпонентний термометр.

Які Apple Watch купити у 2022 році?

Сучасні Apple Watch Series 7

Минулорічний флагман Apple Watch Series 7, вже перевірений часом. Саме його успіх послужив підґрунтям при створенні восьмого покоління і Ultra. Станом на 2022 рік є однією з найкращих доступних пропозицій — він має практично всі функції Серії 8, але тепер коштує помітно дешевше.


Стильні Apple Watch Series 6

А от шосте покоління Apple Watch вже починає значно програвати на фоні сучасних моделей. Є декілька моментів, які грають проти цього гаджета. По-перше — це маленький дисплей. Він на 20% менший, якщо порівнювати з Series 7, і на таких мініатюрних дисплеях це дуже помітно.

По-друге — це різниця в ціні. Вона не така вже й велика, щоб назвати шосту серію бюджетним пристроєм. Тому доцільніше трошки доплатити й придбати AW7, більш довершений апаратно і функціонально.

Які Apple Watch купити у 2022 році?

Компактні Apple Watch Series 3

В 2022 році третє покоління відсвяткувало свій п'ятий день народження. І такий довгий життєвий цикл гаджета, нові ітерації якого ми бачимо кожного року, прекрасно свідчить в користь популярності AW3. Звичайно, на фоні моделей останніх років він програє ще більше, ніж шоста Серія.

Але якщо ви шукаєте базовий фітнес-трекер з бездоганним екраном, який гарно поєднується з вашим iPhone — Watch Series 3 буде одним з найкращих варіантів по співвідношенню ціна-якість.

Які Apple Watch купити у 2022 році?

Бюджетні Apple Watch SE

Станом на сьогодні є дві версії SE — 2020 і 2022 років випуску. Дехто помилково називає модель Apple Watch SE 2022-го року представником другого покоління, але це не так. Розбіжність між ними полягає в процесорі — SE отримав чип восьмого покоління S8 — і більш сучасних датчиках, гіроскопі й акселерометрі зокрема.

Позиціонується SE як бюджетний прилад, та коштує він більше вищезгаданого AW3, але й володіє більшим функціоналом. Якщо вас цікавить максимально спрощений і найдешевший варіант — обирайте Apple Watch Series 3.

Якщо ж ви готові доплатити декілька тисяч, але отримати більше можливостей, зверніть увагу на SE 2022-го року. Його оновлене залізо буде актуальним упродовж довгих років, а доступна ціна не завдасть непоправної шкоди вашому гаманцю.