Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Які проекти приховують від нас Джоні Айв та Apple?

Які проекти приховують від нас Джоні Айв та Apple?


Не встигли ми оговтатись від новини, що компанію Apple покидає Джоні Айв, як у пресі почали з’являтись неочікувані деталі про проекти, над якими працював дизайнер ще будучи представником компанії. Американське видання The Information розповіло про проекти, над якими Айв та його команда працювали таємно. Звичайно, інформацію вони взяли опираючись лише на перевірені джерела та й загалом на коло оточення колишнього головного дизайнера Apple.


Які проекти приховують від нас Джоні Айв та Apple? 

Apple TV

Ще минулих років неодноразово з'являлись чутки про вихід телевізора від компанії Apple. Проте, жодних доказів тому не було. І от тепер видання The Information повідомляє, що Джоні Айв таки справді працював над створенням телевізора для «яблучної» корпорації. Пристрій мав отримати мінімалістичний дизайн та надтонкий дисплей, що більше нагадувало не звичайний телевізор, а великий шматок скла. Також хочемо нагадати, що ще за три роки до офіційного виходу Apple Watch, Джоні Айв створив прототип цих смарт-годинників.

Які проекти приховують від нас Джоні Айв та Apple?

Apple Car

За даними звіту також стало відомо, що дизайнер встиг розробити декілька варіантів прототипів безпілотного автомобіля. Подробиць, щоправда, поки відомо зовсім трішки. Один iз таких автомобілів мав бути зробленим iз дерева та шкіри. Ключовою особливістю Apple Car мала стати повна відсутність керма. Безпосередньо, саме цього хотів досягти сам Айв.

 

Також повідомляється, що дизайнер хотів створити авто, яким би можна було керувати лише за допомогою голосового помічника Siri. Відомо, що таку концепцію Айв встиг показати та представити Тіму Куку, проте, як відреагували на неї інші топ-менеджери так і невідомо. Проте, на днях компанія купила Drive.ai — стартап, який якраз займається розробкою безпілотних автомобілів. Можливо, роботи над створенням такого диво-авто тривають і дотепер? Ну що ж, будемо очікувати. 

Які проекти приховують від нас Джоні Айв та Apple?

Нагадаємо, що Джоні Айв, хоча й покинув посаду головного дизайнера, проте, свою співпрацю iз компанією він не має намірів припиняти.


LoveFrom — саме таку назву отримала власна дизайнерська студія, яка тепер стала для Айва головним місцем роботи. Ми з нетерпінням чекаємо нових крутих проектів від цього талановитого дизайнера та надзвичайно потужної корпорації. До нових винаходів.

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ