Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Команда iFixit провела детальний розбір флагманських iPhone 12 та iPhone 12 Pro: що вдалося з’ясувати?

Команда iFixit провела детальний розбір флагманських iPhone 12 та iPhone 12 Pro: що вдалося з’ясувати?

Після недавньої прямої трансляції розбирання iPhone 12 та iPhone 12 Pro на цьому тижні, команда iFixit представила свій глибший огляд, який зачіпає кожен функціональний компонент нових пристроїв. До речі, хлопці з iFixit виявили цікаві подібності між девайсами!


Тотальне тестування, яке провела команда iFixit, показало, що екрани iPhone 12 та 12 Pro повністю взаємозамінні. Провести таку "маніпуляцію" можна без будь-яких серйозних труднощів! Але максимальний рівень яскравості у флагманів все-таки трохи відрізняється. Якщо враховувати дисплей, а також відсутність інших внутрішніх компонентів, то нові пристрої Apple виглядають майже однаково.


Команда iFixit провела детальний розбір флагманських iPhone 12 та iPhone 12 Pro: що вдалося з’ясувати?


Як тільки захисну кришку камери iPhone 12 зняли, то команда помітила пластикову прокладку замість інноваційного телеоб’єктива iPhone 12 Pro, а також сканера LiDAR.


Раніше технічні фахівці вже підтвердили, що й iPhone 12, і iPhone 12 Pro отримали однакову батарею загальною місткістю 2815 мАг, і команда iFixit також підтвердила цей факт. Крім того, вони також заявили, що й батареї 2-х оригінальних пристроїв цілком взаємозамінні.


Люб’язно наданий Creative Electron рентгенівський знімок показує майже ідентичну L-образну логічну плату, батарею та круговий масив магнітів, які забезпечують підтримку MagSafe у 2-х пристроях.


Окремий розбір зарядного пристрою Apple MagSafe, наданий iFixit, демонструє простий дизайн з магнітами й зарядною котушкою, які оточують невелику друковану плату.




Новий iPhone 12 та iPhone 12 Pro отримали оцінку 6 з 10, з огляду на параметри ремонтопридатності. У команді iFixit додатково заявили, що багато компонентів є модульними, тому їх легко замінити, але використання розробниками Apple фірмових гвинтів дійсно засмутило.


Також проблемою може стати підвищення водонепроникності флагманських пристроїв, що ускладнює ремонт і підвищує ймовірність поломки через скло на передній та задній частинах нових телефонів Apple.