Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Червоний повертається? Все можливо разом з Apple

Червоний повертається? Все можливо разом з Apple

    Червоний колір — це символ кохання, пристрасті, вишуканості. Ексклюзивний Apple iPhone у червоному кольорі — це лінійка, яка серед покупців користувалась неабиякою популярністю.

    Лінійка Х ще не випускалась у червоному, а лише у відтінках Space Gray, Silver та Gold. Моделі iPhone 7 / 7 Plus, iPhone 8 / 8 Plus випускались у червоному кольорі, а частина коштів від їх продажу надходила у міжнародний благодійний фонд RED, що спеціалізується на боротьбі з ВІЛ та СНІД.

    Та от, інсайдери з iGeneration з посиланням на власні джерела повідомляють, що під час весняної презентації ми можемо познайомитись з новими моделями iPhone XS і iPhone XS Max саме в червоному відтінку. Критики та експерти зауважують, що рішення про випуск ексклюзивної лінійки може бути прийняте через невтішні результати продаж флагманів.

Червоний повертається? Все можливо разом з Apple

    Якщо вірити джерелам, спочатку моделі у багряному відтінку з’являться на ринку Китаю, але не зі звичною нам назвою PRODUCT (RED), а «China Red». Та вже після початку продажів ексклюзивно для ринку Піднебесної, планується випуск і глобальної версії, але вже з назвою PRODUCT (RED).

    Вже неодноразово корпорація Apple демонструвала наскільки важливим є Азіатський ринок, а саме ринок електроніки в Піднебесному Китаї. Слідувати азіатським діджитал трендам, завоювати прихильність та зацікавлення китайської публіки — це означає отримати колосальне число потенційних роздрібних покупців. Корпорація вже неодноразово йшла на поступки та випустила модель з слотом для двох фізичних SIM-карт і відкорегували ціни в сторону зниження у регіоні.