Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Mi Smart Band 4: стильно, модно, молодіжно

Mi Smart Band 4: стильно, модно, молодіжно


Привіт Ябко сім’я. Хочемо вас потішити, адже нарешті можливе передзамовлення Xiaomi Mi Smart Band 4. Якщо на вашому зап'ясті зараз знаходиться молодший побратим, то настав час змінити його на новішу, прогресивнішу версію. Давайте детальніше ознайомимось із цим диво браслетом.

 

Надійний помічник, який буде завжди поряд із вами. Стильний та сучасний дизайн. Потужне стеження за усіма видами активностей. Можливості в такого фітнес-трекера і справді унікальні. AMOLED-дисплей — з його допомогою ви зможете керувати повідомленнями, дзвінками, музикою та навіть додатками. В залежності від настрою та стилю  ви зможете змінювати дизайн дисплею.

Mi Smart Band 4: стильно, модно, молодіжно

Mi Band 4 здатний працювати на одному заряді до 20 днів. Протягом цих днів буде повністю відстежувати усі ваші активності, адже оснащений 3-осьовим гіроскопом та 3-осьовим акселерометром. Фітнес-трекер відстежує ефективність занять спортом та уважно спостерігає за вашими досягненнями, щоб мати змогу повідомити вас про персональні рекорди.

 

Він врахує кожен ваш крок. Xiaomi Mi Smart Band 4 враховує темп пересування, щоб вести точний підрахунок кроків. Така функція ідеально підходить для занять бігом на довгі або короткі дистанції та занять швидкою ходьбою.

 

Завдяки захисту 5 ATM, пристрій можна сміливо брати з собою на плавання. Він витримує навіть занурення до 50 метрів. Крім того, гаджет здатний розпізнавати 5 технологій плавання та здійснити до 12 видів вимірів (таких як кількість махів та темп).


Mi Smart Band 4: стильно, модно, молодіжно


Mi Smart Band пильно слідкує за вашою денною активністю та ще детальніше спостерігає за вашим організмом, коли він знаходиться у фазі відпочинку. Інформація про стан вашого організму завжди буде актуальною та точною. Ви зможете організувати собі повноцінний відпочинок та ідеально підібрати фізичні навантаження, які будуть вам необхідні.

 

Ви будете приємно вражені, коли зранку вас розбудить не різкий набридливий рингтон, а лагідна вібрація фітнес-трекера. Це наче дотик маминої руки, коли вона будила вас у дитячий садочок. Таке прокидання принесе вам лише позитивні емоції та не створюватиме жодних стресів.

Mi Smart Band 4: стильно, модно, молодіжно За допомогою спеціального додатка, дані про стан вашого організму будуть зберігатись в одному місці, щоб ви могли швидко та легко порівняти та проаналізувати їх.

 

Завдяки вбудованому високочастотному датчику Mi Smart Band 4 вимірює частоту серцебиття в режимі 24/7. У разі порушень або відхилень від норми, ви отримаєте повідомлення на свій смартфон. Фітнес-трекер не лише стежить, а й дбає про ваше здоров’я.

 

Офісна робота спонукає вас до лінивого способу життя і доводиться годинами сидіти в кріслі? Час пролітає так швидко, що просто не помічаєте як день добігає логічного завершення? Розробники Mi Smart Band 4 подумали й про це, тому браслет нагадає вам про те, що ви вже засиділись довго без рухів на одному місці, і пора просто пройтись або зробити зарядку.

Mi Smart Band 4: стильно, модно, молодіжно


Команда Ябко бажає, аби всі клієнти були здорові та отримали задоволення від здійснених покупок у мережах наших магазинів. Ми рекомендуємо лише найкращі новинки з діджитал простору та пропонуємо якісні гаджети й техніку. До нових зустрічей, Ябко Друзі.