Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Муки вибору: MacBook Pro

Муки вибору: MacBook Pro


Доброго часу доби, друзі! Все частіше виникає питання: “Який ноутбук вибрати для …”, так як кожен другий користувач працює з фото, відео або ж звуком. Ера контент-мейкінгу, так сказати.


Отож, перейдемо до порад і обгрунтування вибору саме свого MacBook у 2019-му році. Поділимо цю статтю на розділи: “Що вибрати для …”.


Що вибрати для роботи з документами та іншими офісними завданнями?

Все банально просто. MacBook Pro 13 (2018-2019) у базовій комплектації. При роботі з документами, браузером, месенджерами — не потрібна надпотужна графіка та дуже крутий процесор. Завдяки цьому можна зекономити величеньку суму та отримати "машину" для оптимальної роботи у вашій сфері.


Муки вибору: MacBook Pro


Що вибрати для роботи з фото та відео?

Питання глибоке і складне. Все залежить від того, з чим саме ви будете працювати. Якщо ви хочете працювати з Photoshop / Lightroom "для себе" і обробляти фото з телефону — можна спокійно взяти MacBook Pro 13 with Touch Bar. Графічна підсистема дасть можливість працювати без сучка і задирки з усіма файлами.


Якщо стоїть питання роботи з відео, то тут потрібно розглянути 2 варіанти роботи..

Робота з Final Cut. При роботі з пакетом від Apple, більша частина навантаження падає саме на процесор та менше на графіку (якщо не “накидувати” багато частин та інших плагінів). Цілком виправданою буде для цього — 13”.


Робота з пакетом Adobe. При роботі з Adobe Premiere, After Effects навантаження лягає на відеокарту (графіку). От тут 13” модель не ваш вибір.


Якщо ж ви працюєте на професійному рівні, то ви самі знаєте що вам треба. Дискретна графіка в моделях 2018-2019 роки (Radeon 555X / 560X / Vega 16, 20 і т.д.). Для любителів нестандартного підходу є eGPU.

Муки вибору: MacBook Pro


Що вибрати для роботи з кодом?

Колеги програмісти краще знають що їм потрібно, яка саме програма та система з якою кількістю ядер і потоків працює :) 


Якщо питання не в ціні..

Візьміть 15”, він великий та крутий. Якщо потрібна портативність  — беріть 13”.


Дуже коротко, по справі і без лірики про клавіатуру, "богоподібні" екрани та води. Спасибі всім за увагу, до швидкої зустрічі! :)