Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

На хвилі ентузіазму: архів присвячений Apple від Сема Анрі Голда

На хвилі ентузіазму: архів присвячений Apple від Сема Анрі Голда

Привіт, Ябко Друзі! Чи є у вас захоплення, хобі, якому присвячуєте свій вільний час? Магнітики, статуетки, книги чи антикваріат? Є великі шанси, що ваша колекція принесе майбутнім поколінням не просто відчуття ностальгії, а й масу позитивних емоцій. 

Дизайнер Сем Анрі Голд зібрав колекцію з фото та відеоматеріалів пов'язаних з брендом та колись опублікованих корпорацією. Це стало великим сюрпризом для фанатів корпорації Apple, послідовників філософії Стіва Джобса та тих хто цікавиться історією розвитку одного з топових брендів в індустрії електроніки.

На хвилі ентузіазму: архів присвячений Apple від Сема Анрі Голда

Графічний дизайнер створив архів на "Google Диск" де кожен охочий може ознайомитись з рекламними матеріалами компанії починаючи з 1970-х років. У папках посортованих за роками можна знайти безліч цікавого: фото з усіх Apple Store, тематичні рекламні ролики логотипи, записи виступів та промов керівників компанії.

За словами Сема Голда він почав роботу над своєю підбіркою у 2015-му році, після того, як призупинились публікації відео на каналі "Every Apple Video".