Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Джерела: Apple представить нові пристрої 17 січня

Джерела: Apple представить нові пристрої 17 січня

Відомі аналітики та інтернет-джерела повідомляють, що сьогодні, 17 січня команда розробників Apple представить перші продукти у 2023 році. Такою новиною поділився інсайдер Джон Просер, а також підтвердив журналіст MacRumors Самі Фатхі.

Очікується, що компанія не проводитиме окремої презентації, а деталями про продукти поділяться через прес-реліз на офіційному сайті, уточнив Проссер. Передбачається, що Apple представить оновлені MacBook Pro 14" та MacBook Pro 16".

Раніше дані про фірмові ноутбуки Apple засвітилися у базі даних канадського регулятора: там уточнюється, що ноутбуки підтримуватимуть технологію Wi-Fi 6E. Як раніше писав Марк Гурман із Bloomberg, у моделі встановлять чіпсети M2 Pro та M2 Max, проте інших змін у дизайні та оснащенні — чекати не варто.

Також, поки немає інформації, щодо того чи покажуть інші моделі Apple Mac на базі M2 та чи варто очікувати у прес-релізі VR-гарнітуру від Apple. Проте залишилось зовсім небагато, і вже сьогодні ми дізнаємось, що для нас підготували творці з Купертіно.

Джерела: Apple представить нові пристрої 17 січня