Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Він пішов ... Чому компанію Apple покинув Джоні Айв

Він пішов ... Чому компанію Apple покинув Джоні Айв


Оце так новини з самого ранку. Компанію Apple покидає головний дизайнер Джоні Айв. 27 років — саме стільки присвятив він цій роботі. Про цю новину було повідомлено офіційно і це не є міф чи догадка. Дизайнер створив власну студію LoveFrom, якій хоче приділити максимум уваги. Таку новину було опубліковано на офіційному сайті компанії.

 

У своєму листі Тім Кук розповів, що Джоні прийшов у компанію ще в далекому 1992 році та був не абиякою важливою постаттю у ній. Тай загалом у світі дизайну Айв мав впливовий авторитет. Також брав участь у відродженні «яблучної» корпорації, і саме він працював над iMac 1998 року, усіма нами улюбленими iPhone та ще багатьма іншими проектами.


Він пішов ... Чому компанію Apple покинув Джоні Айв


Як казав сам Джоні Айв, "...після стількох років роботи в компанії Apple та надзвичайно багатої кількості проектів, найбільше він пишається — командою, яку їм вдалось зібрати". Адже у цей час корпорація талановитіша, сильніша та яскравіша, ніж будь-коли.

 

Незважаючи на те, що Джоні Айв таки покидає компанію і відправляється, так сказати, в «сольне плавання», він не припинить співпрацю з компанією Apple. Також став відомий новий склад дизайнерського відділу. Ними стануть Джефф Вільямс, Алан Дай та Еванс Хенк.


Колишній головний директор сказав, що вже з нетерпінням чекає спільних робіт з новою командою та повністю довіряє їм і вірить, що працювати разом вони будуть ще багато років поспіль.