Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Підтверджена інформація: Apple купує модемний підрозділ Intel

Підтверджена інформація: Apple купує модемний підрозділ Intel


Підтвердилась інформація, про покупку корпорацією Apple модемного підрозділу компанії Intel, якою поділився ресурс The Wall Street Journal кілька днів тому. На сайті Apple опублікували статтю-підтвердження свого рішення щодо покупки підрозділу, який займається розробкою мобільних 5G модемів.

Підтверджена інформація: Apple купує модемний підрозділ IntelЯкщо об’єднати усі патенти щодо мобільних мереж, які були у володінні та зараз придбані компанією — то їх загальна кількість складе 17 тисяч. Це і патенти на розробку безпровідних пристроїв, низка протоколів для стандартів сотового зв’язку та модемної архітектури. Компанія Intel збереже за собою повне право і надалі продовжувати розробку модемів для інших категорій пристроїв, окрім смартфонів.


Генеральний директор Intel Боб Свон зазначив: "Ця угода дозволяє нам зосередитися на розробці технологій для мережі 5G, зберігаючи при цьому важливу інтелектуальну власність і технології модемів, створені нашою командою. Ми вже давно поважаємо Apple, і ми впевнені, що вони забезпечать сприятливе середовище для цієї талановитої команди й цих важливих активів в майбутньому. Ми з нетерпінням чекаємо можливості докласти всіх зусиль до 5G, де вона найбільш точно відповідає потребам нашої глобальної клієнтської бази, включаючи мережевих операторів, виробників телекомунікаційного обладнання і постачальників хмарних послуг".

Підтверджена інформація: Apple купує модемний підрозділ Intel


Близько 2200 працівників Intel стануть частиною сім’ї Apple разом з інтелектуальною власністю, обладнанням та матеріалами. Остаточні етапи виконання угоди заплановані на останній квартал 2019-го року. Загальна вартість покупки складе близько 1 мільярда доларів.