Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Розбили iPad? Головне — не панікувати!

Розбили iPad? Головне — не панікувати!


Розпочати хотілось би з того, що ми недаремно завжди застерігаємо наших клієнтів та попереджаємо, що, аби таких неприємностей не траплялось, краще одразу придбати захисні аксесуари та попіклуватись про безпеку свого гаджета. Планшети «яблучної» компанії легко можуть пошкодитись під час падіння, якщо їх носити «голими». До того ж, за розмірами iPad більший та важчий, ніж iPhone, тому при падінні може постраждати не лише дисплей, а й корпус.

Розбили iPad? Головне — не панікувати! 

Інколи після зіткнення гаджета з підлогою, на ній з’являються вм’ятини. У цьому випадку страждають обоє, тому, щоб такого не траплялось, краще прислуховуйтесь до менеджерів магазину Ябко та захищайте свої пристрої, тоді всі будуть цілими та непошкодженими. Як відремонтувати підлогу ми не будемо вам розповідати, адже це не в нашій компетентності, а от як відновити iPad після падіння  — з радістю розповімо.


Розбили iPad? Головне — не панікувати!


Що ж робити після того, як ви усвідомили, що iPad таки розбився?

Не думати ні хвилини, а одразу звертатись до сервісного центру Ябко, де ремонтом займуться справжні професіонали. Зволікати не варто, адже через пошкодження тачскріну з ладу можуть вийти й інші компоненти iPad, до прикладу, — дисплей. Тому, необхідно терміново надати «першу допомогу». Адже ремонт дисплею в деяких моделях обходиться дорожче, ніж покупка нового гаджетa.

Розбили iPad? Головне — не панікувати!

У першу чергу варто дізнатись чи зазнав пошкоджень дисплей. Якщо ні, то достатньо замінити лише тачскрін. А от відповідь на це запитання вам дадуть наші сервісні інженери. Інколи буває, що тачскрін може залишитись цілим, а от дисплей розбивається. Проте таке буває вкрай рідко, адже матриця в iPad міцна та може розбитись лише при дуже сильному падінні. Тому, в більшості випадків, усе обходиться лише заміною тачскріну і планшет знову буде виглядати як новенький.


Розбили iPad? Головне — не панікувати!


Коротко ознайомимо вас iз процедурою ремонту iPad після його розбиття:

Cпочатку наші майстри уважно оглядають пристрій на предмет пошкоджень. Після виявлення проблеми (до прикладу, в iPad розбився лише тачскрін, а дисплей залишився цілим та неушкодженим) майстер розпочинає ремонт iз підігріву усієї поверхні тачскріну, щоб можна було легко від'єднати його від корпусу та очистити залишки допоміжних заводських матеріалів. Проходить спеціальним інструментом контуром усього скла, акуратно від'єднуючи його від основного дисплею. Процедура дуже небезпечна, у жодному разі її не можна проводити самостійно вдома, адже дрібні частинки скла розлітаються у різні сторони та можуть вас поранити, а один невірний рух може завдати шкоди всьому планшету.


Розбили iPad? Головне — не панікувати!


Скло відкріплюється зліва направо та вже після цього етапу інженер може відімкнути акумулятор, а після того й шлейф дисплейного модуля. Це робиться надзвичайно акуратно та уважно, щоб не порвати шлейф. Після усунення усіх робочих залишків, пилу та уламків скла, починають встановлювати новий тачскрін. Також перевіряється його чутливість і працездатність. Відновлюється й герметичність пристрою, після чого ви можете бути впевнені, що пил туди не потрапить.


Розбили iPad? Головне — не панікувати!


Тепер ви ознайомлені з роботою наших майстрів та можете не хвилюватись, а повністю довіритись їм. Орієнтовний час цієї процедури складає від 2 до 4 годин. Коли з вашим iPad стається неприємність, одразу відправляйтесь у Ябко Сервіс, де справжні професіонали зроблять усе швидко та якісно. Врятувати iPad можна та потрібно! Головне, не зволікати та нічого не намагатись відремонтувати самостійно. А для читачів Ябко Блогу — ми надамо приємну знижку. Бережіть себе та свої гаджети. До зустрічі на сторінках нашого блогу.