Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

The iPhone Photography Awards (IPPAWARDS): кращі фото зроблені на iPhone

The iPhone Photography Awards (IPPAWARDS): кращі фото зроблені на iPhone

25 липня 2019 року пройшло урочисте нагородження переможців 12-ї щорічної премії iPhone Photography Awards (IPPAWARDS). Переможці цього року були дбайливо і ретельно відібрані почесним журі з-поміж більш як тисяч робіт, які надіслали "фотографи iPhone" з більш ніж 130 країн світу.

iPhone Photography Awards (IPPAWARDS) — це перший і найтриваліший конкурс фотографій зроблених на iPhone, що стартував у 2007 році. Переможці обираються шанованими членами журі в багатоетапному процесі, а потім присуджуються нагороди у кількох номінаціяхIPPAWARDS відзначає творчість фотографів iPhone з того часу, як смартфон від Apple вперше почав надихати до творчості, хвилювати й залучати до пошуків унікальних кадрів користувачів у всьому світі. 

Гран-прі та почесне звання "Фотограф року" отримує Габріелла Чілігано з Італії за світлину «Старша сестра».

The iPhone Photography Awards (IPPAWARDS): кращі фото зроблені на iPhone

Нагороди «Фотограф року», за перше, друге і третє місце, вручаються Діогену Лаге з Португалії за знімок «Морські смуги», Юлії Ібраєвій з Росії за кадр «Вибачте, сьогодні немає фільмів» і Пен Хао з Китаю за фото «Приходьте».

Переможці в 18 номінаціях представляють багато країн світу, включаючи Австралію, Бахрейн, Білорусь, Бразилію, Канаду, Китай, Францію, Німеччину, Індію, Італію, Японію, Перу, Португалію, ПАР, Тайвань, Великобританію та США.

Кері Хезлгроув, один з членів журі цього року, говорить: «Фотографії надіслані для участі в конкурсі 2019 року були прекрасні. Дивовижна робота, яка об'єднує всю планету за допомогою фотографій».