Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

У чому перевага Face ID над Touch ID? Нове відео від Apple

У чому перевага Face ID над Touch ID? Нове відео від Apple


Знову «свіженька» реклама від «яблучної» компанії. Цього разу корпорація у новому відеоролику представляє нам переваги Face ID над Touch ID.

 

Дивна та водночас цікава реклама, у якій продемонстровано перевагу системи розпізнавання осіб над Touch ID. Ролик американська компанія завантажила на один із своїх офіційних YouTube каналів.




Назва відео вміщує лише одне слово — «Nap», що в перекладі — «короткий сон». У відео зображено мужчину, головного героя, який одного чудового літнього дня вирішив подрімати на лежаку. З боку мирно спить вірна собака, на столику поряд, обпершись на склянку, стоїть iPhone. Та коли його сон у черговий раз перериває сповіщення повідомлення, він не тягнеться до смартфона, аби його переглянути, а просто відкриває око. iPhone розблоковується за допомогою Face ID і він бачить, що саме йому написали та спокійно продовжує спати.

У чому перевага Face ID над Touch ID? Нове відео від Apple

Наприкінці відео з’являється напис : «ще простіше та безпечніше, ніж Touch ID». Нагадуємо, що ця технологія доступна в нових моделях iPhone, a точніше: iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR. Face ID замінив кнопку Home iз технологією Touch ID, чим прискорив процес розблокування гаджета.