Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Візьми це! Топ-5 гаджетів для відпочинку на природі

Візьми це! Топ-5 гаджетів для відпочинку на природі

Весна у самому розпалі, а попереду нас чекає ще, як мінімум, 92 доби літньої спеки. Багато людей вже сповна відчули теплі промені сонця та намагаються скористатись будь-якою можливістю, аби максимально злитися з природою. Але так як більшості з нас важко уявити собі життя без наявності в руках смартфона — про комфорт та відпочинок на природі без улюблених гаджетів не може бути й мови.

Які ж гаджети для максимально крутого відпочинку на природі навесні 2019-го року повинні бути в арсеналі кожного? Ябко пропонує вашій увазі наш топ девайсів для відпочинку на природі.

Візьми це! Топ-5 гаджетів для відпочинку на природіГучнаааа акустика!

Вдало поєднати пікнік з вечіркою цілком реально! Достатньо взяти з собою портативну та, в той самий час, гучну й потужну колонку. Водонепроникний дизайн стане великим плюсом, адже “переживе” будь-яку вашу пригоду. Магазин Ябко може запропонувати те, що вам точно припаде до душі. З широкого асортименту акустики ми підібрали дві колонки від бренду зі світовим іменем: JBL Charge 4 та JBL Xtreme 2.

Візьми це! Топ-5 гаджетів для відпочинку на природіJBL Xtreme 2

Безпровідна портативна акустична система JBL Xtreme 2 демонструє відмінну якість звуку і басів. Вбудований літій-іонний акумулятор забезпечує до 16 годин автономного відтворення музики на середньому рівні гучності. За допомогою Bluetooth ви можете без зайвих дротів і шнурів під'єднати до двох смартфонів або планшетів та почергово відтворювати з них плейлисти. Корпус колонки розроблений таким чином, щоб забезпечити повну водонепроникність за стандартом IPX7, усі плюси доповнює добре продуманий дизайн у кількох кольорах: Midnight Black, Forest Green і Ocean Blue. Отож, можете обрати саме свій ідеальний варіант!

Візьми це! Топ-5 гаджетів для відпочинку на природіJBL Charge 4

JBL Charge 4 — це надзвичайно "довгограюча" та захищена від вологи акустична система. Слухати музику повних 20 годин (цей показник також залежить від рівня гучності) цілком реально, адже всередині розробники подбали і встановили акумулятор з місткістю 7500 мАг. Навіть якщо ваш пікнік розпочався з самого ранку — до самого вечора без музики ви не залишитесь! Швидше розрядиться ваш смартфон..., стоп, хоча ні. Ви можете просто під'єднати телефон за допомогою USB та використати Charge 4 як павербанк

"Серцем" колонки JBL Charge 4 є повнодіапазонний 30-ватний драйвер та два радіатори, що відповідають за низькі частоти. Усі частоти максимально збалансовані, баси "чисті", а високі частоти не "хриплять". Прокачайте пікнік або пляж і станьте королем, або королевою вечірки!

Візьми це! Топ-5 гаджетів для відпочинку на природіXiaomi Powerbank

Як ми вже згадували — більшості сучасних людей важко уявити собі життя (і навіть відпочинок) без наявності в руках смартфона. Та заряд улюбленого телефону не вічний і він з часом потребуватиме підзарядки, тому про те, щоб не залишитись без зв’язку варто подбати заздалегідь. Отож, пропонуємо взяти з собою у подорож, на прогулянку чи пікнік павербанк від Xiaomi.

Підвищена ергономіка та продуманий дизайн дозволили зробити додаткову батарею надзвичайно тонкою та зручною при транспортуванні. Тепер пристрій запросто розміститься в рюкзаку або навіть кишені. Функція мікрозаряду дозволяє заряджати пристрої з малою потужністю, як от, Bluetooth-гарнітуру, фітнес-трекери, годинники та інше. Ви не залишитесь без зв’язку, якщо під рукою є Xiaomi Powerbank.

Візьми це! Топ-5 гаджетів для відпочинку на природіФотоаксесуари

Зібрали круту компанію, обрали мальовничу локацію, шашлички практично готові і ще щось забули? Так, фото напам’ять! І так, щоб помістились у кадрі всі-всі-всі. У такому випадку Ябко має теж дещо корисне, обирайте — монопод або ж трипод

Вибір дуууже великий: компактні або ж дуже дооовгі селфі-палки, крутезні триподи і всі у різних кольорах, на кожен смак та гаманець. Завдяки швидкому і легкому налаштуванню, ви запросто зможете зафіксувати будь-які моменти, які залишаться з вами назавжди!

Візьми це! Топ-5 гаджетів для відпочинку на природіАвтоаксесуари

Дорога до місця вашого відпочинку теж має бути максимально комфортною. Увімкнули музику, налаштували навігатор — і на всіх парах в дорогу. Та все ж дорога може бути довгою, непростою, з несподіваними пригодами, тому ми радимо вам бути напоготові і на позитиві :)

Щоб смартфон був у безпеці, потрібно подбати про надійну фіксацію на панелі автомобіля за допомогою магнітного автотримача. Під час поїздки можна ще й підзарядити свій смартфон та телефони друзів, у такому випадку на поміч прийде зарядний пристрій, який під’єднується до прикурювача. Обрати варіант, який вам підійде за стилем можливостями та вартістю — можливо на сайті jabko.ua та в мережі магазинів Ябко.

Візьми це! Топ-5 гаджетів для відпочинку на природіЯбкоДруже, сподіваємось, що наша підбірка була корисною для тебе, і ти точно знайшов щось цікавеньке. Та й вже точно не забудеш на суботній пікнік взяти гучну колонку та павербанк з моноподом :) Чекаємо у Ябко!