Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Все під контролем. Новий ролик від Apple

Все під контролем. Новий ролик від Apple

    Корпорація Apple опублікувала черговий рекламний ролик, який цього разу присвячений функції контролю глибини, що створена для додаткового налаштування розмиття у процесі обробки задля отримання ідеального знімку на iPhone XS і iPhone XR. Раніше було опубліковано ще кілька відео, що розкривають можливості камер на флагманах Apple, та навіть кілька короткометражних фільмів знятих лише на iPhone.

    У ролику демонструють весь процес зйомки у портретному режимі і подальшого регулювання рівня розмиття заднього фону та боке. Функція контролю глибини була презентована у 2018-му році як одна з особливостей iOS 12 на iPhone XS, XS Max і XR. iPhone XS, iPhone XS Max і iPhone XR підтримують всі системні оновлення та функцію контролю глибини і портретний режим. Цікавим фактом є те, що в iPhone XR, який оснащений лише однією основною камерою, спеціалісти з Купертіно зуміли додати портретний режим, використовуючи усі можливі програмні покращення.


    Наприкінці січня китайський відомий режисер Цзя Чжанке створив ролик, у якому демонструвались можливості захоплення деталей в умовах денного та нічного освітлення завдяки функції Smart HDR на iPhone XS. Та запропонував спробувати використати Smart HDR для збереження найяскравіших і найбільш цікавих спогадів в період святкування Китайського Нового року.

    Відео від Apple можна вважати своєрідними посібниками, які дозволять новачкам пізнати глибше всі функції камер у флагманських моделях. Цілком можливо, що завдяки таким фірмовим та цікавим відео-урокам світ побачить ще не одне нереально красиве фото чи міні-фільм цілком знятий на iPhone.