Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Дайджест новин за тиждень від Ябко

Дайджест новин за тиждень від Ябко

Привіт, ЯбкоДрузі! Як минув другий тиждень літа? Ми можемо відповісти у трьох словах — спекотно, сонячно, активно. Та було спекотно не лише через погодні умови, а й через WWDC 2019 та презентацію Apple у рамках цього заходу. Та ще багато-багато цікавого.. Ну що, вперед до новин!

Ми розібрали у двох частинах все те, що було представлено спеціалістами з Купертіно на WWDC 2019. Хто не встиг прочитати? Читайте частину першу — ТУТ. А частину другу — ТУТ.

З 7-9 червня мережа Ябко разом з усім світом святкує День Друзів. У межах свята ми підготували для вас кілька акційних пропозицій. Сподіваємось, що вам сподобалось! Ми ще раз вітаємо вас, #ябкодрузі, і дякуємо, що ви у нас є!

Дайджест новин за тиждень від Ябко

Стійте-стійте! Це ще не все! Маємо для вас ще кілька коротеньких новин.

— Компанія Electronic Arts опублікувала дебютний трейлер FIFA 20. Скучили за можливістю гри 5 на 5? Давно це було, ще за часів FIFA Street 2012 року випуску! Та після релізу 27 вересня, ви зможете насолодитись режимом вуличного футболу у VOLTA Football. У іграх основної серії такого ще не було.


— Інтернетом гуляє інформація, що зовсім скоро нас чекає випуск Mi Band 4. А також у власників Mi Band з NFC з'явиться можливість оплачувати покупки за допомогою браслету. Компанія Xiaomi та Mastercard підписали договір про старт цифрового платіжного сервісу — Mi Pay.

— Міжнародна компанія Amazon презентувала додаток Style Snap, що завдяки алгоритмам по фото може знайти одяг, який вам сподобався. Такий собі Shazam для одягу. Модники і модниці вже з нетерпінням очікують анонсу додатку.

— Комп'ютерні ігри вже не приваблюють? Хочеться екстриму та незабутніх вражень? NASA опублікували власний план з регулярної відправки космічних туристів на Міжнародну Космічну Станцію. Початок у 2020-му році. Польоти здійснюватимуться двічі на рік, триватимуть до 30 днів, а коштуватимуть близько 58 мільйонів доларів з особи. Як вам такий варіант літньої відпустки?

Дайджест новин за тиждень від Ябко

На сьогодні це все. Відпочиваємо, набираємось сил для нових звершень наступного тижня. До зустрічей на сторінках блогу, Ябко Друзі!

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ