Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Дайджест новин за тиждень від Ябко

Дайджест новин за тиждень від Ябко

Привіт, ЯбкоДрузі! Як минув другий тиждень літа? Ми можемо відповісти у трьох словах — спекотно, сонячно, активно. Та було спекотно не лише через погодні умови, а й через WWDC 2019 та презентацію Apple у рамках цього заходу. Та ще багато-багато цікавого.. Ну що, вперед до новин!

Ми розібрали у двох частинах все те, що було представлено спеціалістами з Купертіно на WWDC 2019. Хто не встиг прочитати? Читайте частину першу — ТУТ. А частину другу — ТУТ.

З 7-9 червня мережа Ябко разом з усім світом святкує День Друзів. У межах свята ми підготували для вас кілька акційних пропозицій. Сподіваємось, що вам сподобалось! Ми ще раз вітаємо вас, #ябкодрузі, і дякуємо, що ви у нас є!

Дайджест новин за тиждень від Ябко

Стійте-стійте! Це ще не все! Маємо для вас ще кілька коротеньких новин.

— Компанія Electronic Arts опублікувала дебютний трейлер FIFA 20. Скучили за можливістю гри 5 на 5? Давно це було, ще за часів FIFA Street 2012 року випуску! Та після релізу 27 вересня, ви зможете насолодитись режимом вуличного футболу у VOLTA Football. У іграх основної серії такого ще не було.


— Інтернетом гуляє інформація, що зовсім скоро нас чекає випуск Mi Band 4. А також у власників Mi Band з NFC з'явиться можливість оплачувати покупки за допомогою браслету. Компанія Xiaomi та Mastercard підписали договір про старт цифрового платіжного сервісу — Mi Pay.

— Міжнародна компанія Amazon презентувала додаток Style Snap, що завдяки алгоритмам по фото може знайти одяг, який вам сподобався. Такий собі Shazam для одягу. Модники і модниці вже з нетерпінням очікують анонсу додатку.

— Комп'ютерні ігри вже не приваблюють? Хочеться екстриму та незабутніх вражень? NASA опублікували власний план з регулярної відправки космічних туристів на Міжнародну Космічну Станцію. Початок у 2020-му році. Польоти здійснюватимуться двічі на рік, триватимуть до 30 днів, а коштуватимуть близько 58 мільйонів доларів з особи. Як вам такий варіант літньої відпустки?

Дайджест новин за тиждень від Ябко

На сьогодні це все. Відпочиваємо, набираємось сил для нових звершень наступного тижня. До зустрічей на сторінках блогу, Ябко Друзі!