Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Муки вибору: який iPad обрати в 2019

Муки вибору: який iPad обрати в 2019


Раніше ми з Вами обирали між MacBook Pro, що для чого підходить. Тепер же спробуємо розібратись, яка модель iPad буде для Вас ідеальною.

Муки вибору: який iPad обрати в 2019
Apple iPad


Можна одразу сказати, що ця модель підходить для 80% користувачів, тому, що є найпопулярнішою та найоптимальнішою версією iPad. Раніше за цей сегмент відповідав iPad Air та Air 2, проте із часом його вивели з лінійки 9.7 дюймових планшетів та зробили 10.5 версією, але про це в наступній частині.


І так, чому iPad 2018 є оптимальним? Все просто. Не висока вартість, проте висока швидкість роботи. Так, ця модель має свої мінуси: між склом та екраном є “повітряна подушка”, не “топова начинка”, проте плюсів однозначно більше.

Муки вибору: який iPad обрати в 2019

Це пристрій, яким можуть користуватись усі. Починаючи від дітей, закінчуючи дідусем, який хоче подивитись футбол. iPad — домашній пристрій для перегляду YouTube, фільмів, роботи з поштою чи іграми. Найбільш оптимальний варіант, тому ми можемо сміливо рекомендувати його Вам! Більше можна знайти в каталозі Apple iPad


Apple iPad Air 10.5


Це цікавий пристрій, оскільки iPad Air 10.5 прийшов на зміну iPad Air 2, оскільки попередник мав діагональ розміром у 9.7” дюйма. Для кого ж цей не малий пристрій?


Знову ж таки, Air 10.5 можна розглядати як домашній пристрій, але з ремаркою на можливість професійного використання, оскільки це заміна iPad Pro 10.5. Сюди можна підключити клавіатуру та працювати із документами, працювати з фото, працювати із відео.

Муки вибору: який iPad обрати в 2019

Швидкість роботи в цій моделі дозволить працювати Вам з усіма програмами, іграми без “гальм”, тому, що всередині встановлено Apple A12 Bionic, котрий є одним із найпотужнішим на ринку.


Якщо ви працюєте із фото, постійно переглядаєте web-контент, працюєте із документами, або ж Вам просто потрібен великий планшет без колосальних витрат, iPad Air 10.5 — Ваш вибір! Каталог iPad Air 10.5.


iPad Pro 11 та iPad Pro 12.9


Один із найпростіших варіантів (разом з iPad 9.7). Все максимально просто. Потрібні топові характеристики? Потрібен топовий екран, якість зображення, робота зі стилусом? Потрібна максимальна крутість? Ви художник, чи працюєте із фото, відео? iPad Pro 11 та iPad Pro 12 — Ваш вибір. Катало iPad Pro 11 та iPad Pro 12.9.

Муки вибору: який iPad обрати в 2019

У статтях “Муки вибору” ми не будемо перелічувати технічні характеристики, кількість ядер, мегагерц та скільки “папуг” в Antutu. Виключно те, що дійсно буде цікавити, а саме те, як воно працює.