Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Дайджест від Ябко

Дайджест від Ябко


Привіт, Ябко Друзі! Як вам червнева літня спека? Встигли трішки засмагнути та відпочити? Сезон купання та відпочинку води оголошено відкритим, тому не сидіть у містах з розпеченим асфальтом, а чимдуж вирушайте на природу, або хоча б у парк!


Для тих хто хвилюється за свої гаджети та те, чи виживуть вони після зустрічі з водою — ми підготували кілька порад. Що робити якщо iPhone упав у воду? Не баритись і поспішати у сервісний центр! Ми допоможемо залагодити будь-яку проблему.

Дайджест від Ябко

Команда Ябко не тільки добре розбирається у сервісних питаннях, а й в апаратних новинках від Apple. Один з наших менеджерів підготував для вас крутий огляд фірмового дисплея Apple Pro XDR та його фішок. Після прочитаного так і хочеться побачити такий гаджет на своєму робочому столі. Ех, замріялись..

Дайджест від Ябко

Цього тижня ми також говорили про нове покоління улюблених фітнес-трекерів від XiaomiMi Band 4, а також про мікродрон для селфіAirSelfie 2. І знову ж таки все це хочеться мати у своєму арсеналі розумних технологічних новинок. (Незабаром підготуємо для вас топ розумних гаджетів, про які мріє практично кожен)

Дайджест від Ябко

До нових зустрічей на сторінках блогу Ябко! Сонячних та святкових вихідних!