Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Які інновації використовує корпорація Apple?

Які інновації використовує корпорація Apple?

Допоки інтернет-спільнота дорікає Apple відсутністю інноваційних рішень, компанія продовжує рухатись за заданою траєкторією і щороку, презентує флагманські рішення смартфонів, планшетів та ультрабуків. Та гаджети корпорації з Купертіно не лише швидкі, стильні та практичні. У них є родзинка — це безпека, не лише внутрішня, ваших даних і файлів, а й безпека навколишнього середовища.


Основою філософії Apple є погляд у майбутнє. Спеціалістам з Купертіно не байдуже на навколишнє середовище та планету, яку ми залишимо для наших нащадків.


— У гаджетах Apple використовують принципово новий сплав алюмінію


Нові лінійки ультрабуків MacBook на 100% виготовлені з переробленого алюмінію. Інженерам корпорації вдалось створити новий сплав металу, без шкідливих сторонніх домішок та який легко переробити ще кілька разів. Ще один цікавий факт — навіть після переробки даний сплав цілком вдало зберігає свій вигляд та властивості, міцність та зносостійкість.


Для досягнення ще кращих результатів, корпорація Apple у 2018 році вклала близько 140 мільйонів доларів у проект гігантів металургії Alcoa Corporation та Rio Tinto Aluminium. Проект корпорацій спрямований на переосмислення застарілої технології виробництва сплавів, якою активно користуються з 1886 року. 


Які інновації використовує корпорація Apple?


Насамперед новий підхід забезпечуватиме перетворення парникових газів, що є залишковим продуктом виробництва, на безпечний кисень. Спершу дану інновацію протестують на заводах США й Канади, а у 2024-му році планують надати ліцензії потужностям у інших країнах.


— Вторинне олово на материнських платах


Та не лише корпус чи упаковка гаджетів може бути на 100% екологічною. У спеціалістів з Купертіно дійшли руки і до внутрішнього наповнення. Наприклад, олово, яке використовують для розробки материнських плат, практично не відрізняється від природного, але є повністю добутим шляхом переробки.


Звісно, розробка гаджетів з перероблених матеріалів — це додаткові витрати, але й безцінний вклад у екологію планети Земля. Та такий ощадливий підхід дозволив зменшити об’єми видобутку олов’яної руди на 29 тисяч тонн протягом 2018-2019 років. Допомагають “виймати” олово для переробки з старих гаджетів роботи Daisy та Liam.




— Упаковка з перероблених матеріалів


Упаковка для флагманського смартфона iPhone XS Max на 100% виконана з вторинної сировини. Та в той самий час вона виглядає так круто, що одразу ж не скажеш, що вона з вторинної сировини. У складі коробки перероблений папір, лише 7 грамів пластику та зовсім немає шкідливих для екології чи небезпечних для здоров’я речовин.


— Кожен гаджет на всі 100% безпечний


Корпорація Apple ставить в пріоритеті не лише безпеку навколишнього середовища, а й здоров’я своїх користувачів. Нікель — один з алергенів, який шкодить при постійному контакті з шкірою. Тому корпорація за останні роки повністю позбулась його у складі корпусів усіх своїх гаджетів. Тому ви можете бути певні, що ваш новий iPhone, iPad, MacBook, Apple Watch цілком безпечні для щоденного активного користування.


Які інновації використовує корпорація Apple?


— Енергоефективність теж важлива


Стан навколишнього середовища напряму залежить не лише від розумного споживання та waste management, а й від енергоефективності. Компанія Apple при створенні гаджетів дотримуватися стандартів енергоефективності Energy Star


Нові смартфони, планшети та комп’ютери нових лінійок не просто створені згідно з строгими стандартами, а й навіть перевищують їх більш ніж на 50%. У порівнянні з 2008 роком усі моделі техніки Apple споживають на 70% менше енергії. Це допомагає користувачам не лише економити кошти, а й дбати про екологію.

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ