Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

iPhone 8: характеристики, ціни, відгуки та переваги над конкурентами

iPhone 8: характеристики, ціни, відгуки та переваги над конкурентами

Наймолодший смартфон з лінійки новинок 2017-го року, проте не найменший за своїм значенням — оригінальний iPhone 8 має чим вразити та чим похвалитись.  Якби компанія Apple не випустила iPhone X, то новий iPhone 8 можна було б вважати флагманом. Та й різниця між ними швидше зовнішня ніж функціональна, адже новинки отримали практично однакову начинку. Основні відмінності полягають в системі камер та портретних режимах зйомки.

Дизайн

Одним із найбільших розчарувань для користувачів став дизайн, що вкотре повторює вигляд попередників. Користувачі, що вже звикли до класичного дизайну цілком задоволені. Єдине, що зазнало змін — задня панель смартфону, що тепер виготовлена з скла, а не з алюмінію. Скляна панель дозволяє заряджати пристрій за допомогою безпровідної індукційної зарядки. В іншому, дизайн все такий ж самий: 4.7 дюймовий екран з рамками навколо, кнопки-перемикачі, порт Lightning та відсутність роз’єму 3,5 для навушників.

iPhone 8: характеристики, ціни, відгуки та переваги над конкурентами

Палітра кольорів зазнала змін. Залишилися три кольори: Space Gray, Silver, Gold. Два світлі відтінки користуються неймовірною популярністю, адже вони значно практичніші за темний варіант. На них практично не помітні відпечатки пальців, пил чи незначні царапинки.

 

 

Дисплей

Якщо ви хочете купити iPhone 8 і очікуєте неймовірних вражень від дисплею то вас очікує цілком знайома картинка. Екран Retina з розширенням 1334×750 точок, відмінна кольоропередача, та технологія TrueTone — не мало як для “наймолодшого” смартфону в лінійці.  Технологія TrueTone змінює температуру зображення відповідно від освітлення навколишнього середовища, що робить користування смртфоном ще приємнішим. IPS — матриця робить екран доступним для читання як в сонячну погоду, так і в нічний час без блікування та засліплення. Робота сенсора також на високому рівні і не створює перешкод для швидкісної роботи.

iPhone 8: характеристики, ціни, відгуки та переваги над конкурентами

 

Процесор та продуктивність

Смартфони з нової лінійки практично не відрізняються за параметрами та продуктивністю. Різниця між iPhone 8 та iPhone 8 Plus в оперативній пам’яті — це 2GB та 3GB відповідно. Новий айфон 8 стабільно та швидко працює завдяки процесору А11 Bionic та iOS 11 і практично не поступається за швидкодією старшому братові.

 

 

Автономність

У порівнянні з попередньою моделлю ємність акумулятора дещо зменшилась — 1821 mAh. Проте через нові алгоритми роботи процесора та системи загалом,  смартфон працює так само довго, як і попередники з 1960 mAh. Звісно, протягом дня, при активній роботі його прийдеться неодноразово підзаряджати, тому без павербенка чи розетки поблизу вам не обійтись.iPhone 8: характеристики, ціни, відгуки та переваги над конкурентамиПриємною новиною стали нові можливості для зарядки пристрою — Fast Charge та індукційна безпровідна зарядка за стандартом Qi. Заряджати смартфон за допомогою безпровідної зарядки стало можливим завдяки скляній задній панелі.  Такий спосіб зарядки в теорії може зарядити телефон до 50% за 30 хвилин, проте ці параметри коливаються в залежності від того пристрій від якої компанії ви оберете.

 

 

Камери

Розширення камер залишилось таким же, основна — 12МП з апертурою ƒ/1.8, а фронтальна — 7МП з  ƒ/2.2. Різниця полягає в оновлених алгоритмах роботи і режимом спалаху Slow Sync. Багато користувачів позитивно оцінюють швидкість роботи камери, адже вона дозволяє зробити чіткий знімок навіть на ходу. При умовах поганого освітлення можуть виходити нечіткі, розмиті знімки, але якщо ви фотографуєте при денному світлі – таких “бракованих” фото практично не буває.

iPhone 8: характеристики, ціни, відгуки та переваги над конкурентами
Відеозапис у iPhone 8 вже на вищому рівні ніж у попередників. Стала доступною зйомка в 4К з швидкістю 60 кадрів в секунду, а розширення сповільненої зйомки відтепер у Full HD.
Фронтальна камера як завше створює якісні знімки при денному світлі, а от при недостатньому освітленні фото втрачають деталізацію та часто виходять розмитими.

 

 

Висновок

Це оновлення модельного ряду можна назвати досить успішним. Адже тепер ніхто не може дорікнути компанію за відсутність індукційної зарядки. У  “вісімки” відмінний дисплей з функцією True Tone та одна з найкращих камер, чіткий звук та нові можливості для зйомки відео. Об’єм вбудованої пам’яті тепер починається від 64GB, а оновлений процесор забезпечить багатозадачність та продуктивність на рівні з ПК.

iPhone 8: характеристики, ціни, відгуки та переваги над конкурентами