Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Новини діджитал простору від Ябко

Новини діджитал простору від Ябко


Привіт, ЯбкоДрузі! Знову вітаємо вас на сторінках блогу Ябко. Як ваші вихідні? Відійшли від рутинних та все ж таки літніх буднів? Та не такі вже й будні сірі й рутинні! Було багато цікавого та пізнавального. Згадаймо, про що саме цього тижня гомоніла інтернет-спільнота.

Новини діджитал простору від Ябко

Пора відпусток та пляжного сезону вже майже місяць офіційно відкрита. Валізи та рюкзаки спаковані, а панами напоготові! Хто забув придбати гаджети та корисні аксесуари? Знайомтесь з крутим топом гаджетів у відпустку чи подорож від Ябко!

Новини діджитал простору від Ябко


Компанія Facebook анонсувала запуск криптовалюти Libra у 2020 році. Також разом з 28-партнерами соціальна мережа запустить платформу Calibra. До складу корпорацій-засновників входитимуть: Mastercard, Visa, Uber, Vodafone Group, Spotify, eBay та ще багато гігантів. У кожної з корпорацій будуть однакові права, адже в інтересах кожного з них тотальна популяризація криптовалюти. Придбати віртуальну валюту стане можливо через онлайн-гаманець, що буде інтегрований у різні платформи, як от Messenger чи WhatsApp або через спеціалізовані магазини.

Новини діджитал простору від Ябко

The New York Times повідомили, що Федеральна торгова комісія США (FTC) проводить розслідування щодо найчастіших порушень зі збору даних про неповнолітніх користувачів на платформі YouTube. Таким чином у майбутньому може з’явитися додаток YouTube Kids зі зміненою політикою конфіденційності. А от чи буде закритий доступ дітям та підліткам до основного сайту YouTube — ще не відомо.

Новини діджитал простору від Ябко


Інтернет-простір завмер в очікуванні п’ятої версії фірмової консолі Sony PlayStation, та повсюди ширяться чутки про дизайн і можливості. А ми чекаємо і в той самий час насолоджуємось можливостями які зараз є у четвертого покоління. Для новачків та профі підготували дві частини корисних порад та фішок у користуванні PlayStation про які мало хто знає. Читати частину першу — ТУТ, а частину другу — ТУТ.

Новини діджитал простору від Ябко


Діджитал простір не спить! (Як же ми любимо цю фразу) Корпорація Facebook опублікувала цікавий код нейронної мережі, що може генерувати рецепт страви за фото. Невже ми зможемо запросто дізнатись секретний рецепт страв з "мішленівських" ресторанів? База даних, якою на даний час оперує нейромережа, налічує більш як 1 мільйон фото. Та все ж результати поки бажають кращого, адже не всі інгредієнти “мега-розум” може вгадати. Фото одного з популярних співаків алгоритм розібрав як “суп з томатами, перцем і смаженою цибулею”.

Новини діджитал простору від Ябко

Друзі, команда Ябко бажає вам круто та корисно провести вихідні та з новими силами зустріти новий тиждень. До зустрічі зі свіжими новинами на сторінках блогу Ябко!