Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Топ гаджетів та аксесуарів для подорожі від ЯБКО

Топ гаджетів та аксесуарів для подорожі від ЯБКО


Збираєте валізи у довгоочікувану відпустку або рюкзаки у подорож? Купальник, сонцезахисний крем, фотоапарат, парасолька, панама, смартфон.. А про гаджети й аксесуари ви не забули? Команда Ябко підготувала невеликий топ корисних гаджетів та аксесуарів, які дійсно варто взяти з собою у подорож.


Чохол для зйомки під водою


Привезти з відпустки варто не лише сувеніри, а й круті фото. Нестандартні ракурси, цікаві пози та гра сонця й тіней.. Ідей для вдалих кадрів безліч. Але мало у кого є фото зроблені під водою, або у оригінальних комбінаціях. Хочете спробувати створити унікальний кадр на свій iPhone? Втілити у життя задум стане простіше, якщо у вашому арсеналі з’явиться водонепроникний чохол. Вартість його невелика, а користі дуже багато. Однозначно рекомендуємо!


Топ гаджетів та аксесуарів для подорожі від ЯБКО


Захисне скло для iPhone


Захистити свій iPhone варто не лише від вологи, а й від механічних пошкоджень чи наслідків падінь. У час активної подорожі, можливо все, тому потрібно захистити себе і свої пристрої на максимум. Захисне скло для iPhone представлене у магазині Ябко в широкому асортименті. У наявності є преміальні варіанти з дзеркальним напиленням, “антишпигун”, матове та звичний для нас Full Glass. Спробуйте один з преміальних варіантів і вам неодмінно сподобається.


Захисний чохол для AirPods та MacBook


У продовження теми захисту пристроїв хочемо нагадати вам про те, що і MacBook і маленькі AirPods також потребують чохла для безпечного транспортування під час подорожі. Що саме це буде: сумка, кейс, чохол — обирати вам, так як і колір з матеріалом. Можете бути впевнені в одному — все що ви оберете виготовлено з найякісніших матеріалів та точно вбереже пристрої від небажаних механічних пошкоджень.


Топ гаджетів та аксесуарів для подорожі від ЯБКО


Портативна колонка JBL


Візьміть з собою хвилю музики. Звісно, що повноцінну габаритну колонку важко носити з собою, та не завжди вона поміститься у рюкзак чи валізу. А от портативні малюки від JBL зможуть бути з вами поряд в будь-яку мить. Помістіть у кишеню чи закріпіть на карабіні до рюкзака — і улюблені плейлисти підніматимуть вам настрій протягом усієї пригоди. Автономності таких портативних колонок вистачає у середньому до 10 годин.



Павербанк та надійний кабель для автономності


Збільшити життя вашого смартфону від Apple допоможе павербанк від Xiaomi на 20000 мАг.  Відповідно до павербанку потрібен і надійний кабель. У наявності є безліч надійних варіантів від брендів Scocshe, MacDodo, Momax, що мають сертифікацію MFI та й додатково захищені обплетенням. Разом з такими помічниками ви завжди залишатиметесь на зв’язку та зможете публікувати фото і відео в соціальних мережах в режимі он-лайн.


Сподіваємось, що ваш відпочинок стане приємнішим та активнішим разом з гаджетами. Мережа магазинів Ябко пропонує вам широкий асортимент гаджетів та аксесуарів. Для постійних клієнтів та власників карток #ЯбкоДрузі діє гнучка система бонусів та знижок. Зробіть відпустку незабутньою разом з Ябко!