Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Дайджест новин за тиждень від Ябко

Дайджест новин за тиждень від Ябко


Гарячий привіт, Ябко Друзі. Хорошою цього тижня була не лише погода, а й новини. Команда Ябко підбиває результати плідного крайнього червневого тижня та хоче нагадати вам що цікавого трапилось та що варто прочитати у нашому блозі.

Дайджест новин за тиждень від Ябко

Збираєте валізи у довгоочікувану відпустку або рюкзаки у подорож? Купальник, сонцезахисний крем, фотоапарат, парасолька, панама, смартфон... А про гаджети й аксесуари ви не забули? Команда Ябко підготувала невеликий топ корисних гаджетів та аксесуарів, які дійсно варто взяти з собою у подорож.


Дайджест новин за тиждень від Ябко


Ви стали щасливим власником консолі Sony PlayStation? Або ще тільки плануєте покупку? Команда Ябко підготувала для вас кілька цікавих фактів та особливостей улюбленої платформи геймерів у всьому світі. Спробуйте налаштувати пристрій “під себе” і насолоджуйтесь процесом користування на всі 100%. Детальну інформацію ми розібрали у двох частинах. Першу ви можете прочитати — ТУТ, а другу — ТУТ.

Дайджест новин за тиждень від Ябко

Надійний помічник, який буде завжди поряд із вами. Стильний та сучасний дизайн. Потужне стеження за всіма видами активностей. Так, усе це про — Xiaomi Mi Smart Band 4. Більше детальної інформації про можливості фітнес-трекера, що відслідковує та на що здатен, ви можете прочитати — ТУТ.


Дайджест новин за тиждень від Ябко


Здається, зовсім нещодавно на WWDC було представлено нову macOS Catalina, а вже зараз у світ вперше випустили публічну бета-версію цієї macOS. Нумо розгляньмо, що ж за нововведення чекають на нас та які можливості попереду.

Дайджест новин за тиждень від ЯбкоКомпанію Apple покидає головний дизайнер Джоні Айв. 27 років — саме стільки присвятив він цій роботі. Про новину було повідомлено офіційно і це не є міф чи догадка. Чому він так вчинив, та що планує робити далі, читайте — ТУТ.


Дайджест новин за тиждень від Ябко


Між спортсменами з усього світу годинники Garmin користуються величезною популярністю. Інтелектуальні годинники Garmin є лідерами серед конкурентів. Моделі таких годинників дуже прості у використанні, компактного розміру та мають легку вагу.

 

Одними з популярних моделей годинників є GARMIN Forerunner 935 та GARMIN Forerunner 945. Проте, яка між ними різниця, адже вони як брат та сестра? Ну що ж, давайте детально розберемось в цьому.

Дайджест новин за тиждень від Ябко

Не встигли ми оговтатись від новини, що компанію Apple покидає Джоні Айв, як у пресі почали з’являтись неочікувані деталі про проекти, над якими працював дизайнер ще будучи представником компанії. Американське видання The Information розповіло про проекти, над якими Айв та його команда працювали таємно. Яких винаходів очікувати ближчим часом та що приховували Apple та Айв?